LANpojkarna^^

Killarna från Onsala har äntligen hittat meningen med livet....


image33

image34



Mingel e så fucking 06........

18/11 - 07

Jonte - ♥♥♥♥ - Visar än en gång vilken världsmålvakt han är

Jocke - ♥♥♥♥ - Kungen framför målet

Emil - ♥♥♥♥ -

Jojje - ♥♥♥♥ - Han e ooootrolig

Bolle - ♥♥♥♥ - Alltid på rätt plats, vid rätt tillfälle

Anders - ♥♥♥♥ - The man the myth the legend

Martin - ♥♥♥♥ - Kommer snart få utdelning för allt sitt slit

D-ros - ♥♥♥♥ - En maskin som skjuter hårdare än öfverberg

Calle - ♥♥♥♥ - Tillbaka efter avstängning. Och vilken comeback. Stor Stark Snygg

Tobbe - ♥♥♥♥ - Härligt driv och visar vad han kan. Iskall straff!


Resultat:

Presse IK - 3
Fjärås United - 4

11/11 - 07

Jonte - ♣ ♣ - Loj under större delen av matchen.

Jocke - ♣ ♣ ♣ ♣ - Gör en stabil insats bakåt, även lite offensiva räder.

Emil - ♣ ♣ ♣ - Inleder med 3 skitdåliga skott, ställer senare in siktet.

Jojje - ♣ ♣ ♣ - Gör en bra match. Nya klubban verkar guld värd.

Svenne -
♣ ♣ ♣ - Visar att han en gång i tiden har spelat innebandy.

Jens - ♣ ♣ ♣ ♣ - Gör en strålande debut iförd bandana.

Bolle - ♣ ♣ ♣ ♣ - Ser bara vassare och vassare ut, vilken teknik!

Anders - ♣ ♣ ♣ ♣ - Kan han göra mål. så kan alla det. Mognar mer och mer.

D-ros - ♣ ♣ ♣ - Gör alltid ett jävligt bra jobb, startade dagens upphämtning.


Resultat:

Presse IK - 11
Onsala Villan - 6


Fuck the system

Tja! Sorry alla läsare för att jag har varit riktigt dålig med bloggandet på sistonde. Men är inne i en period i mitt liv där tröttheten tar överhand och motivationen tryter. Men, jag är samma gamla kille med ett härligt flow - mange.........

Har tillbringat helgen med en utan mina största hobbys, LANPARTY! Och vilket jävla lanparty det blev! Jag, Anders och Olskroks-jäveln drog oss till Willys för att köpa våran vanliga lan-dos. Powerking, chokladpudding o en jävla massa skit. Till och med en pepparkaksdeg lyckades smita med, men den hade Jojje tuggat i sig innan vi nådde Sjöstjärne v 4, lanlokalen för den här gången. När allt hade kopplats ihop och Anders hade sagt till Jojje 100 gånger, att han va dum i huvudet började vi gejma. En blandning av poker och cs förgyllde 3 sjuka pojkars tillvaro tills klockan va 7 på morgonen då den sista fick ge sig.

Vi vaknade till vid 1 och då fortsatte spelandet tills vi insåg att vi inte kunde sitta där hela kvällen, KLUBBEN klarar sig inte utan oss!!. Förfesten va ett faktum och Shåttkannorna har aldrig tömts så snabbt. Vilket vi senare skulle få betala för. Anders fick lämna mingel redan vid tjugo över tolv, dimman va helt enkelt för tät. Jag och Jojje höll ändå i mål och avslutade kvällen med att coacha Jocke och dom (på deras lan) till ännu en cs-seger. Jojje hamnade btw i slagsmål med sin eviga konkurrent "farsan" vilket gick väldigt hett till innan en utan Jojjes idoler Jakob Olsson kom in och bröt det hela. Kanske va lika bra, annars hade Jojje sänkt "farsan" med sina stål-knogar.

Sen kunde inte den här helgen sluta på ett bättre sätt än att PIK tog sin första seger och Jens gjorde debut. Köttt FYFAAAAAÄÄÄN...

Avslutar med ett citat av Taaaab:
Har man inga pengar kan man inte konsumera



Tack för att ni lyssnade
BOY aka EMPO westmountain




image32

Oops glömde!

Glömde nämna att vilket härligt jävla runkväder det är idag. Det ska firas med en jolle tyckter Jojje. Men så e han knarkare med.






Mmm champagnezorz...



Citerat Jojje!

"Jag e fanemej en snygging"



Mr.Fedgehosen

Dagens tips

Michael Fucking Jackson. Sitter här bakfull som ett kreatur och bara njuter av denne pedofils livsverk. Jag måste säga att han är den pedofilen man hatar minst (med reservation för andra som jag inte kommer på nu) Jag rekommenderar er alla att gå in på tuben söka på Michael Jackson Live och bara njuta av tillvaron. Jag ryser lika mycket som Jojje gör efter han har sett en riktigt snygg Emo brud. Gårdagen var trevlig. En härlig förfest signerad Mr.Alfo. Dock måste han träna på att bli en bättre värd. Han lät inte ens gästerna spela den musiken dom ville. Fy fään. Men tack ändå. Mr.Rabcock bjöd på shåtz som vanligt. Han e fantastisk den killen. Det finns ingen i hela världen (förutom Empa) som kan sörpla i sig så många shåtz.
Nä nu e de dags att göra sig redo för arbetet. Jippi.



Jag avslutar detta inlägg signerat Empa.

"Arbete skapar frihet"

Fedddddha!

Veckans lookalike.

image31

Hoppsan

När jag vaknade imorse insåg jag att jag troligtvis gjort en "turk i Burgas" Det va blött i sängen! I ren desperation slängde jag up täcket och insåg att det var ingen "turk i Burgas" det var snarare en nattlig ejakulation. En lättnad spred sig i rummet och jag började genast fundera på vad jag hade drömt. Tyvärr va minnet lika luddigt som en fredag/lördag kväll på klubben. Crap!


I kväll blir det klubben. Jojje å Empa ska till vallda och lyssna på skatepunk. Yeye wattewwa som Flanders hade sagt. Alla som struntar eller glömmer av att önska mig grattis på min namnsdag idag kommer gå under kategorin löst folk hädanefter.

Veckans filmtips är triologin om The Mighty Ducks sjukt goa filmer.




Mr.Fedhosen


OJ oj oj.....

Aaaaa okej då va det dags igen, empa schmith fortfarande glassig men, ny dag, nytt aim nytt iiiiiinnnnnlägg och jag sitter här o stirrar rakt in i min vita vägg....

Nu sitter jag här igen, framför datorn, med mina nya gejminglurar och pumpar hiphop. Drog precis en lanpiss och insåg vilket jävla runkväder det va inatt, fyfaaaaan. Har nu två dagar i rad försökt att kvala mig in till poker-sm på svenska spel utan framgång, kanske lika bra att köpa in sig innan kvalen ruinerar en (alla som ska vara med kan ju skriva det i gästboken). Vid sidan av pokern sitter jag och kollar på gamla OS krönikor. Shiiiiiit va bra dom e. Har haft gåshud i en timme typ. När en okänd Björn Lindh flyger fram genom spåren och Per Elofsson ( kanske en utan världens genomtiderna bästa längdskidåkare, vilken jag tycker extremt synd om) står vid sidan och skriker. När Bengt-Åke gör ett genidrag i hockeyn och blir hatad av alla (okunniga) genom att lägga sig mot slovakien, för att få en lättare kavrtsfinal. Det e väll för fan självklart ? Världens bästa hockeylag slår sedan finland i finalen då kan man inte säga annat än SCHMACKEBONK!!!!!

image30



Så är det ju helg snart....

Imån blir det nog en trevlig middag Signerad Hugo. ( Väldigt segt med alla utklädda Halloweenare, framför allt Gunn som älskar allt som har med utklädnad att göra). Ska bli en himlans fröjd och oddsen att vi slutar i Kungsbacka är väll ungefär 0.99 (satsningar tas emot på 0707 57 74 72). Eftersom både jag o Jojje känner oss krassliga kan det inte sluta på annat sätt än urspårning. De kanske e lika bra. (undrar om det ska bli på Peter der grose eller bäess).  Har stora förhoppningar om att man får se Tobbe bära sin underbara nyinskaffade kavaj. Med den e man faaaaaan KUNG I BAREN!!

Fick förfrågan förut att köpa in mig i en whiskeytunna. Spännande projekt som jag troligtvis ska hugga på. Jag har ju en rövhålstung mantel att axla. Men men, man ska ju lära sig någon gång.

Tänkte avsluta med ett litet practical joke som Jojje blev utsatt för i lördags. (Jag tycker det va sjukt roligt, men de kanske inte ni tycker). Jag går fram till baren och världens fräschaste bartender (sjuuuuukt). Aja. O beställer 2 shåtz, en jäger och en shot med jäävligt mycket tabasco. Hon näst intill tömmer flaskan i shotten och ger dom till mig. Sen kan ni ju gissa resten...... Jojje sprutade eld resten av kvällen men det va han värd.

Drar bara in en liten recenssion om Lars Winnerbäck i lisebergshallen.
Han får 4 av 5 möjliga. Han är alltid c-värd.

Får väll passa på att gratta Ian o gubbarna till 3dje platsen i Cs cuppen. 1337 4-eveR

Slutar med ett citat ur skrotnisse:
Kaptenen såg ut som han kom från Aaafrika alltså e båten på väg mot Aaafrika....
 
Äää va fan vi tar ett till av tobbe den här gången:
Champagne ska torr kall och jävligt dyr....

Japp det här va empa från södermalm hänger norrut ibland men i samma malm.

Peace Love & Understanding

/ Westis aka BOY aka Emil
















Paradiset

Mina böner har blivit besvarade. Jag ligger näst intill naken i sängen med två galna cheeaks! Lasse W i bakgrunden och Messias den smörjde kan komma att citera en stor man... "Gutt oo få sig nutt"
PIKs senaste nederlag kan sammanfattas med ett ord,Horibelt! Judas dog för ca 2000 år sedan men i söndags gjorde han en Jesus. Han återuppstod. Han iklädde sig en svart dress och befann sig i Tingbergshallen. Johan aka Bob Sapp "The Beast" började den roliga tillställningen med ett patenterat knä i en av våra motståndares tinning. Huntern gick ner för räkning och Jojje möttes av Dannys stolta blick. Matchstraff och 1 match avstägning blev belöningen. Föga gjorde det när Jojje blev erbjuden ett K1 kontrakt på andra sidan globen. Munken visade också att han kommer bli att räkna med. Helt crazy i bollen sa Empa.
Till helgen väntar klubben och kanske debut för den lila så att säga.

Jag avslutar detta inlägg med ett citat av dagens huvudperson, Jojje!

"Eeeh......jagharingenkondom"



Fedhan aka den smörjde

RSS 2.0