Ett litet julinlägg...från OZ!


Ja vad ska man säga!? Jag har inte varit den flitigaste skribent på denna blogg(får tacka Gerd Olsson för det) men tänkte dunka in ett liten hälsning här ifrån "Down Under". Graden ligger på stadiga 30 celsius och vi tre små pojkar från Onsala har precis varit nere vid havet och badat. Det är sant vi lever på Bondi Beach en av Australiens mest Svensk-besökta stränder. Ska inte skjuta under stolen med att det finnns en inihelvetes massa Libaneser som beter sig som en flock bufflar och har fan värre frisyrer än Tabs favvo-friösr Sean-Pierre Bardea (stavning må vara fel).

Det mest irreterande hände i samma minut som vi skulle gå upp från stranden. Jag och min vän Joakim har precis duschat och är påväg upp till våran lägenhet när en boll kommer flygande. Ett ganska hårt och pressat skott. Som vanligt var det en sneögd otroligt ful Libanes som hade dragit iväg ett vristskott mot sin kompis som agerade målvakt, men fick en otrolig felträff. Bolljäveln träffade mig rätt i revbenen och utan att tänka på det sa jag att det var lugnt när Libanesen frågade hur det gick med mig. Borde poppat bollen och utdelat en serie käftsmällar, men icke!

BTW igår på mitt jobb ploppade en kändis upp i småtimmarna. Vi hade 1 timme till stängning när Hugh Grant drog sig fram över dansgolvet. Den sista skaran kvinnor flockades runt honom och han såg mycket tillfreds ut. Fick en liten glimt av honom och hans mongobrills, det räckte. Gubben såg riktigt hängig och trött ut. Tänkte gå fram och fråga hur mycket han pröjsat för den prostituerade som gav honom ett head men kom på att det kanske inte var den bästa frågan i en sådan situation...

God Jul och Gott Nytt År allesammans!

Cheers / Mr.Jojjson aka Jojje med sitt riktiga namn: Johan "Danny" Sjöberg





Tre böcklingar ute i naturen

RSS 2.0