Hos dig förtröstar jag...

- Vilket jävla runkväder...

Här sitter man och tänker på allt roligt man hade kunnat göra ifall bara vädret var lite bättre. Fotboll, basket, ta en promenad, utebandy är bara några av dom få sporter som jag har skrvit upp i mitt anteckningsblock. Men för att liva upp denna dag skulle jag vilja visa er läsare några bilder:

              

Tobias kristna sida har vaknat till liv. Nu i helgen var det en bedrövlig bandymatch och Tabias fick nog efter allt för många felbeslut av domaren. Utan att tänka på mannen där uppe, vrålade han högre än en kvinna "JUDAS" till domaren som svarade med 2+10. Kvällen efter matchen tillbringade Tobias på sina bara knän med en renpiska för att citat "Dra ut djävulen inom mig". Förbluffande nog fick han en massa jävla sår på ryggen, ja haha den där Gud kan vara en lustig en.
Apropå bandy så förlorade vi med 7-3 eller 4 vem vet när inte haspen är på? och katastrofen var ett faktum. 5 röda,10 min i utvisningsbåset, 2 X 2+10 och en judas till domare. Väre kan det fan inte bli...


" Mitt andra hem, mitt förstfödda barn. Hos dig ska jag vara och vila, mitt mingel"
- citat Tobias "Fedhan" Johansson

Olskroken slashar log out = 2 min interference

Kommentera mera!

Tjooobre....
Sitter här igen och ställer frågan som man alltid ställer sig...... Va fan hände igår egentligen? ;).

Gårdagens kväll kan ju sammanfattas såhär: Det finns sjuka människor och så finns det JOJJE. Kvällen började såhär. En trevlig förfest signerad Angie. Lite shåtz på det så va man inne i dimman. Kvällen fortlöpte som väntat Rumpan sen mingel. Behöver jag kanske inte ens skriva längre. Det kan ni läsare ta för givet. Sen blev det hemgång och Jojje sitter med sin checkxx Johanna (tror jag hon heter) på stationen och väntar på världens äckligaste buss, kvart i 3. Han är bara allmänt dryg mot mig för att försöka vara cool typ.

Jag går på och sätter mig på bussen....hoppar in en plats så att jojje kan sitta bredvid mig, då sätter han sig själv 2 säten bakom. Kanska va lika bra det, för jag fick istället sitta med världens goaste kille "KLINGAN", sjukt go. Bussresan går fort och när man är på väg av, ser man jojje sitta sovande på sin plats utan sin cheeccx. Jag väcker honom o frågar om han inte ska av. Han svarar att jag ska hålla käften. Jag säger till honom igen och efter många om o män följer han med. Det första han gör e att ge mig en stenhårt njurslag så att jag e nära på att tappa andan. Så säger ge hit min väska. Jag hade fan inte din väska, svarar jag. Men faaaaan, ( jojje till mig ) de e ditt fel att jag  har glömt den på bussen. Jag kollar igenom telefonboken på mobilen snabbt och hittar klingans nummer ( som jag precis har fått ) och ringer upp. Världens goaste klingan söker igenom bussen som en knarkhund och hittar till slut jojjes äckliga väska. Jag säger till jojje att klingan har din väska nu. Då kollar han på mig o säger: fan va du e oskön, vänder och går hem.

Nu ska jag in en sväng till chez för att senare gå och se Lasse W i lisebergshallen. Ska bli en fröjd. Känner mig lite taggad inför matchen imån också. Aja whateva.

Jag avslutar med ett uttalande som anders gjorde dagen efter studenten:
Epa, jag har fan inga tjejkompisar, för jag knullar med alla.

Takk för mig

/ BOY aka HEATON

festrisch manöver...

Kom precis hem efter ännu ett sömnpiller i scandinavium. Även ifall det smäller av bara den och man har en evigt frågande Jojje bredvid sig kan man inte undgå att somna till. Det blir fan inte spännande förän i slutspelet. Fast kvällens höjdpunkt är ju trotts allt frölundas maskot som jojje själv har döpt till INDY. En riktig idiot med två riktigt sjuka såkallade "livvakter" ( Gunners drömjobb btw ). Ett välriktat AWP skott hade suttit fint.....FY FÄÄÄn. Inte nog med det får man stå i kö på vägen hem. Jojje försöka spexa till stämmningen med att sätta på varningsblinkersen titt som tätt men det enda han får är en arg blick av jocke som vill hem o testa sina 10 nya sail racing tröjor.

Fotbollen däremot, mer spännande kan det fan inte bli. Taab upprepar gång på gång hur fu***** dåliga alla e framförallt vänsterbacken ölmrich. Men det blev en euforisk stämmning när slutsignalen ljöd när vi ( som vigge hade sagt) spöade stockholmarna. Vi svävade på moln. En otrolig känsla. Nu e guldet nära. Synd att man inte kan vara inne och bevittna denna fantastiska händelse. Men man sviker ju inte PIK.

Har redan börjat se fram emot en drömhelg utan dess like ( som vanligt ). Så säger jag alltid, men den här helgen kommer nog faktiskt att bli ganska go. Har lite planer inför fredagen som verkar väldigt väldigt trevliga.... Sen blir det Lars Winnerbäck i lisebergshallen på lördag. Ska bli riktigt kul att se, även ifall inte jag e lika musikintresserad som jojje. Eller vem fan kan vara det?

Tobbe har förlängt sitt kontrakt med Tölö ( hemlig info ) och det ryktas om att Ajax har haft talangscouter på dom senaste matcherna. Synd att han senast hade huvudet fyllt av KÖTTTT och fortfarande va full efter kvällen innan på klubben. Där rök hans chanser till spel ute i Europa.

Ska nu dra mig tillbaka o kolla lite nya serieavsnitt som kommit.....

//
Epa: Fan va du e frecsh Jojje

Jojje: Jag e ju inte snygg, men jag e fan inte skitful, eller e jag det?, det e ändå några tjejer som vill prata med mig, jag e nog ganska snygg ändå, nääää jag ser fan ut som en gammal schnas, en grov, nä en catch dom e fan lika bleka som jag, fast ja e ju ganska brun, fast inte nu, bara på sommaren, ääää va fan säger jag, jag e ju sjuk i huvudet.

EPA: Aaaaaa det e du

Jojje: e jag det ?

By: Emil Westerberg aka mr squarepant


Rouschki

- Skulle bara vilja blotta mig för er en stund. Dagens sanning måste fram. Lärkan leker inte i skogen utan i säcken, då var det sagt.

En jävel till berättare denna Tobias är. En jävla "story" hade våran trogne medskribent BOY sagt. En jävla stor fet LÖGN säger jag. Alltid är det något man måse rätta, alltid något som inte stämmer, börjar bli trött på skiten nu. Det är inte första( eller sista) gången, men denna lögn svider mest. Vem fan tror han att han är som sitter och skriver detta, nej du Tobias uschanimig detta var dåligt! Det är ju ingen rysk oljearbetare som fiskar på bilden, det ser ju för i HELVETE varenda en. Han har svart hår, ryssar är råttfärgade. Åååhhh gud tur att någon märkte det i tid. Men som tur var så rättade jag till det...


image17
(En rysk oljearbetare som fiskar) + (med vän)


Så skulle jag vilja avsluta med ett litet citat av en stor man:
"Det finns omtentor men inga omfester."  - Leif "Loket" Olsson

Peace / Olskroken

Fel i systemet

Har efter påtryckningar tagit bort min bästa -Veeeeeckans Lookalike- någonsin. Men vill inte riskera flera mordhot av en viss anders

Fedha!

Jag väljer ordet "Fedha" som rubrik p.g.a att det varit ett genomgående ord denna helgen. Ni som läser bloggen har väl redan nu förstått att det är p.g.a just helgen vi tre upphovsmän lever. Brudar, bärs, Club Mingel och en jävla fajt emellanåt. Fy fäääääään. Jojje blev som vanligt full som en rysk oljearbetare medans Empa förförde brudarna med shåttzz och Dompa. Det blev en mysig förfest kantad av dålig attityd, tv-spel och trav. Någon av dom fyra nötterna Jojje, Anders, Jocke eller Empa glömde en bärs i frysen. Yes tänkte Taab! Men va fan kan man begära av ett sånt gäng? Att dom ska ta ut bärsen när man säger till? Nej Fy fäään!  Jag befann mig i ett relativt nyktert tillstånd och märkte vilken underbar chans Club Mingel är för ungdomar som hamnat snett. Man kan komma dit med en liten summa i plånboken och sedan välja att förbruka den på alkohol eller föröka den på Black Jack bordet. Jag brukar förbruka.
PIK hade tydligen snöpligt "förlorat" 2 poäng mot BK Strul då coach Emil Westerberg ansåg att PIK var det bättre laget. Matchen slutade 2-2. Jag kunde inte medverka då jag hade bundit upp mig i annan sport.



(En oljearbetare som fiskar)



Jag väljer att idag citera Thåström.

"Det var vi som hette Haters i en dag"



// Mr.Fedhface

Ångest

Jag har nu levt ett meningslöst liv i snart en vecka i sträck. Arbetar man inte så är man inget värt. (Citerat empa) Jag tillber den store dag in och dag ut att han på posten eller via e-mail ska ge mig ett jobb med arbetstiderna 12-16 och en månadslön på 57.500 kronor. Jag vet att dom finns, tro mig. Men nog om detta.
I morgon är det Idol och Empas kärlek till Amanda är lika stor som olskrokens kadd. Med andra ord riktigt stor. Olskroken själv har dock ingen större favorit i år. För lite EMO säger han. Jag själv precis som svenska folket har förälskat mig i Daniel och hans pittoreska (helt klart fel ordval) betteende.
Dannys skräddarsydda kostym kommer glänsa som aldrig förr nere på Club Mingels dansgolv. Frågan jag å Swemprich ställer oss kommer kroken börja dubbla även varje kväll. Då pratar vi naturligtvis Cheeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaksssssssss! Jag har en aning om vilka chicks det kan komma att bli och väljer härmed att lista dom.

  • Uggla. "Fly on the wings of love"
  • Tjejen som kallar kroken för "sommarbäret"
  • Sist men inte minst "Laggååååårdssdörrrra"!


 

Jag citerar en stor man.

"Han är en av sveriges bästa 88:or i handboll. Han e helt öööverlägsen"!


Det här är fedhan som pangar ut schlutrich


Ty denna Lördag för evigt ska vara men ack!

- Back on track

Jag kan heller icke säga att mitt "bloggande" har varit aktivt. Ett stort FÖRLÅT till samtliga läsare plus skribenter.
Som Emil sa så ska jag bära Dannys OS-kavaj på Lördag. En underbar skapelse av Gudahänder. Ser fram emot denna dag otroligt mycket och lär bli en fröjd för alla sinnen.

Skulle bara vilja säga att Emil sammanfattade denna veckan otroligt bra. Förutom att Tobias nu har blivit religös och börjat tillbe gud på heltid (kan ha med rökandet att göra). Börjar likna sin enorma idol Knopp, inge förnamn nämda. Man får inte glömma hans trogne följeslagara Calle S som även han bidrar med en tanke åt den store i himlen.

image16
Sommarpojk...


Angående en sommarpojk skulle jag vilja citera Karin Boye:

Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.

Nog finns det mål och mening i vår färd -
men det är vägen, som är mödan värd.


Olskroken loggar ut.


Lagg i systemet

Hej!
Har slarvat lite med "bloggandet" på sistonde. Hoppas vi inte har tappat några läsare, om vi nu har några. Vill börja med att ägna en tanke åt Eric. Det kan fan inte va lätt av bli av med två av sina bästa polare. Fyra år e ändå ganska lång tid. Men dom va ju faktiskt värda det. Men du får blicka framåt, det löser sig...

På lördag blir det fest. Hos Bella som fyller 20 snart. Och som Jojje brukar säga "jag e sämst på test och bäst på fest" och det ska han få visa på lördag. Det ryktas om att han ska ha på sig Dannys OS kostym från 84......då lär de bli mer cheeex än vanligt.

Tobbe har gått från feströkare till heltidsrökare och har väldiga problem nuförtiden. De går inte en minut utan att han står med en pinne (som han kallar det) i handen. Hur ska detta sluta? fortsättning följer.....

Sverie lyckades inte knyta ihop säcken vilket var väldigt synd.... Men dom har ändå en god chans att nå EM så att vi en gång för alla kan göra våran drömresa.

Jag avslutar med Jojjes favoritcitat  "Musiken ee mitt liv"

Hej då länge
/ BOY aka westmountain



image15


Veeeckans friends 4 ever

image14

Imorgon 21.00

Imorgon kväll kommer en underbart verklighets baserad film på TV6. Den heter Dude where´s my car. Dom båda killarna i filmen lider utav något som jag kan känna ganska ofta.... Minnesluckor. Eller aa en stor jävla minneslucka. En helt klart sevärd film. Jag ger den 5 av 5 mulligga.

Где моя тачка, чувак?


Jag avslutar detta inlägg med ett citat av Filip Hammar.

"Vilket jävla runkväder"



///Fedhan

Sammanfattning

Den här helgen kräver en rejäl sammanfattning.
Jag sa till mig själv och till mina vänner "idag ska jag ta det lungt" "jag ska jobba imon och börjar 7.45" Alla ba Fy fäääään. Kvällen slutade med att jag skrek Jimmy Salscheider på bussen. Go kille förövrigt. Väcks klockan  7.55 av min arbetskamrat. "Vart e du taaaaaaaaaaaaaaaaab"? Det enda jag tänkte va. Fy fääääääään. Det blev några bärringar för mycket kvällen innan. När jag kom hem efter jobbet kan många tro att jag gick å la mig eller sa något så korkat som "Jag ska aldrig mer dricka" Men ska man må som man förtjänar så måste man dra en pels till. Och så blev det. Tjejtjusaren Johan Krok kom hem till mig och proceduren tog fart. Det blev en relativt okej förfest där vi båda va schletna. Jag p.g.a lite sömn och för mycket jobb, kroken p.g.a för lite sömn för att han fuckade med massa brudar. Lördag kvällen tog fart på Rumpan Bar där träffade jag en man som jag tidigare haft en enorm respekt för. Bengt "Attraktiva Bengan" Andersson. Alla människor har brister och det visade sig att även Bengt hade det. Kvällen avrundades på CM och avslutades på Lill-Amandas. Tack Gud för det stället. Där hände det en rad grejer som Svampbob nämt i tidigare inlägg. "Jäääävla Idiåååt"
PIK lyckades trots okej spel i mellanåt och en ledning i början av matchen inte rubba Fjärås United. United va ett nummer större på alla platser och ser ut att vara orubbliga i år. Slutresultat Fjärås United - PIK 8-3


Jag avslutar detta inlägg med ett citat av Bengan.

"Hade någon annan haft hälften av dom skadorna jag har hade inte dom spelat fotboll"


Fedhrich!

Klubben, the place 2 be!

Efter ännu en avverkad kväll på, som Tobbe brukar säga  "hemmaplan" (mingel) mår vi alltid lika bra. Vi hänger ju ändå där rätt ofta :P.... Men de e ju ett drömställe utan dess like. Där finns allt och lite till.

Efter årets sista golfrunda på Hills trodde man att det var sängen som hägrade den kvällen. Men efter mycket tjat av en viss herr joakim var det raka spåret in till kba som gällde. Men på ett villkor, bara bess o inte en massa jävla shotzzz... Vi hade ju trotts allt match imån. ( Rumpan Bar och Kök ) De första Jojje gör e o drar in 4 rena Zaranoff........... ( dom hade inte Peter der Grose) och ber mig schvepa 2 av dom.... Man kan inte tacka nej till en taggad Jojje, så det va bara armen i vinkeln, vinkeln i skyn osv osv. Efter det ser man inte Jojje på hela kvällen. ( hittat nån av sina chex som han står och myser med). Fan om man ändå hade fått lika mycket damer som Jojje....Då hade man mått..... Nä men kvällen fortsatte som vanligt, masssa ytligt snack och försöka beställa i den proppfulla baren.

Efter mycket om och men drog vi till paradiset. Vi möts av dom alltid lika trevliga vakterna.....noooot......och slinker in. Väl där träffar man en massa goa lirare och bara flyter med.....dröm.... Jocke skriker ännu en gång att han älskar Mingel och undrar varför vi inte är där oftare ( som om inte 2 ggr i veckan skulle räcka) ? Dansgolvet är ju för dom som inte har råd att stå i baren.....och baren är för dom som inte har råd att stå vid blackjackbordet.....ni kan ju gissa var jag tillbringade min kväll...... ( jag e inte alls oskön). Folk började dra sig hemmåt ( Linnea ) så det va dags att tänka på refrängen.....mot kvart i 3.....Jocke ställde sig i världens längsta lill-amandas kö ..... Sarah Uggla slogs med en tjej och polisen va inte sen att ingripa....Jojje ska förövrigt ställa upp som vittne i rättegången... Vi träffar världens goaste Kenny som ska sänka hela "PIK" osv osv......Men kvällen höjdpunkt var ändå när Tobbe försöker sno med sig bussens brandsläckare hem och bli utskälld av en Thai-busschafför.......Men som Mange hade sagt "busschafören va en jäävla Looooser"

Det här e emil schmith som talar ut, slut!

BOY aka swampbob

Take this wine and drink with me

Emil nämnde perfekta ansiktsdrag i sitt förra inlägg och jag vill här och nu lägga upp två bilder på människor (en av vadera kön) som jag anser har perfekta ansiktsdrag.



Samaire Armstrong känd från O.C





Yordan Lechtkov. Den som inte vet vad han e känd för förtjänar att bli styckmördad och dumpad i kungsbacka ån.



Jag avslutar detta inlägg med ett citat av Justin Timberlake.

"Baby you'r so newage"



/Fedhan


Fille & Freddan is tha shit

Aaaa Jag visste ju att det va inne med att blogga. Annars hade vi ju inte bloggat, för vi e ju tre väldigt trendiga killar. Men att de skulle gå så jävla långt att min farsa fixade en, det trodde jag aldrig. Och givetvis ska han vara värre än sin egna idol, Magnus Uggla som bloggar 6 gånger om dagen. whiskykungen.blogg.se var ju ifs ett ganska passande namn, så låt gå.

 Satt mig vid datorn nu...gick igenom dom vanliga rutinerna....facebook, expertelvan, fragbite, nordea, aftonbladet, meatspin.... Fan vilket liv man har. Men fick lite roliga nyheter iaf. Pöndarn har äntligen funnit sin "andra fadersgestalt". Bella har schmuttat lite på gwens högra arm. Jojje har än en gång plockat upp honey´s varma bajskorv o stoppat den i fickan. Tobbe har tillbringat ännu en dag framför mtv och undrat 1000 gånger varför han inte själv blev artist med sina underbara ansiktsdrag och flytande engelska.

Nu återgår jag till mitt.....
Vill bara avsluta med en liten rolig story av kjell bergqvist när han sitter i en tv intervjuv för ganska längesen:

Robert Aschberg: Hur långt tycker du man kan gå? ( dom pratar om homosexuella)

En reporter från kina: Om man har bra skor kan man gå långt.

Kjell Bergqvist: aa du har ju gått från Kina så du kan väll gå en bit till.

Har aldrig skrattat så mycket......måste ses ( ett herrans liv s02e11)

Ses på lan
// empo "BOY" wester





Crap!

Kära vänner jag förbryllas över ett världsligt bekymmer. M fucking jävla SN funkar inte!!!! Oooh my gosh va jag blir irriterad... Har typ inte varit inne där på 24 h. Synd att man inte va american å kunde stämma dom asen. Hade ju typ addat två 93 som är hur söööööööta som helst. *asg* Men nog om detta. Det finns en sak till som irriterar mig eller som Peter Griffin hade sagt "Do you know what really grind my gears"? Jo, LÖST jävla folk. Dem finns där överallt där man minst anar det. Så fort dem får chansen hugger dom och man står där som ett jävla frågetecken å undrar va i helvette dom pratar med mig för? Hur e de? Va gjorde du i helgen? osv. Varför bry sig? Bara nicka å gå vidare.



Lös kille.

Men nog om negativa saker och finnar i rövhålet. På söndag träder anrika Presse IK in i korpen och dem gör det mer otränade än innan och med mer hybris i laget än någonsin, personifierat Mr.Olskroken han själv.
Frågan Hasse Fredberg ställer sig  "Är PIK att räkna med i år"? ....... Nej fy fääään! Men jag själv tror att PIK har större chans än någonsin. Man har värvat smart med talanger från lägre divisioner (Anders Anäng) kommer från öpnna förskolans B-lag. Tydligen ett rappt vikskott. Vi har även gjort klart med en man vid namn Mr.Schletsson. Stor, tuff slovak med många A-kamper. Vi har även 2 gamla Hall of Fame medlemmar som förhoppningsvis är tillbaka i klubben. Dem båda har två sejourer från PIK i samband med innebandy-natta. Jag pratar naturligtvis om Joakim "Svinet" Gunn och Joakim "The Fuckminator" Lundberg. De båda parterna är mycket nära en lösning och det enda som fattas är en signatur. Årets upplaga av PIK är bättre än någonsin. Jens "den gamle" Jirvén har blivit lovad permission varje söndag och dessutom fått tillgång till en ny p-rulle varje lördag kväll av den snälla personalen på Kolla Äldreboende. Tack till er. Alexander "Alickaminkwick" Bohlin kan ha seriens mest vältränade handled och förväntas producera en "jävla" massa poäng. Daniel "sliter i det tysta" Rosander *hehe* kommer från idel hårda träningspass från Rydets IP och ser mycket bra ut. Joakim "Slapshot" Eriksson har pumpat sönder sina armar på gymmet och lär orsaka ett och annat dödsfall med sina slagskott. Jonathan "Muren" Otter har tydligen setts till aldelles mycket på ClubMingel. Det gillar vi! Calle "Munken" Sandström besitter troligen Norra Hallands största dos utav överskottsenergi och blir giftig. Johan "Olskroken" Sjöberg tros ha en väldig press hemifrån och frågan som alla ställer sig är. "Hur mycket har han egentligen gått upp"? Sist men inte minst. Coach Emil "Berget" Westerberg. Trots några kilon (muskler) tyngre från förra säsongen ser han snabbare, grinigare och farligare ut än föregående säsonger. Här har vi årets poängkung.
Så ta med konfetti och resorb på söndag så ses vi.











M v h Fedhan

Fittihelsike...

Den första tanken som slog mig när jag öppnade dörren till jobbet va: FITTIHELSIKE va göör ja hääär? (som vår norska vän Jaaarl också sa efter en natt i fosterställning i våran stuga i lindvallen, när han själv bodde 5 mil längre bort i kläppen). Just det jag jobbar för att få pengar, som jag senare kan spela bort på poker, just det... Haft ett par riktigt dåliga sessioner (som vigge hade sagt) på sistonde...Alla som lirar e så jävla duktiga..finns inga tomtar längre (som vigge hade sagt)... aja whatewa scared money is losed money (som vigge hade sagt)...E man fast i det djupa träsket så e man.....O de e det nog fanimig inte bara jag som är. Men nog om det... Tänkte nu kolla på det helt färska avsnittet av prison break. Fan vilken mäktig serie det e. Lika spännande varje avsnitt typ. Så kom ju ett nytt avsnitt av friday night lights ut härom kvisten också. En serie jag rekomenderar för dom som gillar amerikansk fotboll. Tack för mig, jag är "Ung orutinerad och mycket närvös..." BOY aka emprisch

Inför premiären

Så på söndag börjar ju PIK´s återtåg. Ska faktiskt bli riktigt skojj. Spännande o se hur det går den här sesongen. Antagligen lika risigt som tidigare. Men vi har ju gjort en riktigt bra värvning i form av mr. Schleeetssson som är en väldigt välmeriterad spelare. Lite osäker på Jojjes form dock efter den radikala viktuppgången. Men kommer hans nya cheeechk o tittar (som tydligen va lika stor som jag) så lär det hetta till på alla fronter...Förästen, höll på att glömma våran andra värvning. Anders Anäng. Det den mannen inte kan göra med en klubba o en boll, kan ingen... enligt majjan (hans mamma).
Så kanske vi får med eliten också om dom kan o har lust....vore en fröjd att se pöndarjäveln leka in nåra strutar o se gunn grisa lite framför mål....då kan kanske t.o.m PIK bli farliga i år... Jontes form verkar ha en uppåtgående trend efter att han dansat på Club M 24/7 dom senaste 4 månaderna. Jens har tillsammans med motionsgruppen "pensionärerna" börjat gå på spinning så han blir nog hetare än vanligt.
Jocke lär ju vara starkare, snabbare och snyggare efter alla dessa gympass. Fast ifs, han lär ju missa några matcher pga barnpassning. Bolle har inte rört något förutom högerhanden på ett år och lär få nöta bänk dom inledande minutrarna :P.... D-ros lär vara övertränad så mycket han tränar med sitt kära onsala BK....men richter peppar honom alltid till max. Munken kommer garanterat va ute efter hämnd på calle skantz som senast skallade honom, så han svimmade. Han kommer matchas hårt för att störa deras lagstomme, hardshoooter Skantz. Så har vi våran stjärna och targetplayer Tobias "aimbot" Johansson. Har enligt uppgifter inte missat mål på sina senaste 76 skott. En heting som inte tvekar på att stiga fram när det hettar till. En matchvinnare utan dess like.

För dom som vill komma och titta spelar vi i tinbergshallen på söndag klockan 4 i tingbergshallen. All support är välkommen :D .....

Ses på plan
BOY aka Westerberget

Vvvvvvveckans Lookalike

  

Sidor att besöka.

Hej mina vänner! Jag ville bara tipsa om ett par roliga sidor och länkar att besöka.

Sean Banan.

http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=KUv5FpsOp80&mode=related&search=

Johannes Brost

http://www.idiot.se/2007/09/19/johannes-brost/

Mensvärk Fy Fäään

http://www.idiot.se/2007/09/23/mensvark/

S.W.A.T

http://www.idiot.se/2007/09/17/swat/

HeatoN våran Gud

http://www.idiot.se/2007/09/04/heaton/


Lite godis för er alla vars vardag behöver piggas upp.



Pussilago
Fedhan//


Hjälp mig ut ur dimman...

Vad hände igår egentligen? Vaknade i morse av att telefonen ringde, det var Emil i den andra ändan. Ett stort svart täcke hade lagt sig över mina pupillervidgade ögon och jag mindes inte ett SKIT från gårdagen. GUD, vad som helt kan ha hänt! Med min obeskrivlig vånda till bakfylla tog jag bilen och hämtade upp Emil, destination Vallda. Vi åkte till sporthallen och kollade på lite innebandy. Sandö mötte Capricorn och segraren skulle bli klar för final. Finalen blev mellan Sandö och, (ja jag vet inte för vi stannade inte så länge ;) ssccchhhh). Men jag vet att Sandö kammade hem silvret. Väldigt bra jobbat killar, grattis Gunn och Lundberg och såklart alla andra spelare med. Apropå spelare, eller ska man säga "player", hade jag en lyckad kväll dagen innan. Det lilla jag kommer ihåg från gårdagen var alla kyssar som jag delade ut. Åh gud vad jag var full, men som Leif  "Loket" Olsson säger: har man druckit 12 öl, kan man väl lika gärna ta en till.

God be with you / Olskroken

image8

Fightclub!

Söndagen kunde inte börjat bättre. Vaknade upp uttorkad som ett sandkorn i Saharas öknen. Min quinna va minst lika bafull kajt som jag och vi skred till verket. Kött fy fääään!
En stund efter det började jag påminnas av gårdagens bravader. Att man på en kväll med endast 8 timmar kan hinna med så mycket. Den ena ölen efter den andra gör att sinnena sakta men säkert slås ut. Anders var lika oskön som vanligt när han bjöd på Irish Coffe och minglade i baren. Jag gick ut från Rumpan Bar och skulle suga i mig lite rök då jag överrumplades av en man. Han fällde mig och jag blev liggandes. Som en blixt från klar himmel flög jag upp från marken och slog till mannen med ett knytnävslag i pannan. Det visade sig att det var min gamla klasskamrat från ID3A, Robin. Idag är ångesten påtaglig och huvudvärken oumbärlig men va fan. Jag säger som en gammal profil "de e fan inte vm" Nu börjar ett 8 timmars långt arbetspass om 30 min. Fy fäään.

Ha de hej.

Fedhan



Sexy baby!


Kan någon berätta vad som hände igår?????

Det blev en trevlig tillställning inne på scandinavium arena. Frölunda tog 3 viktiga poäng och nu e seriesegern så gott som säkrad. Efter det bar det av mot världens ände ÅSA. Eric snittade 200 med bilen och ändå tog det typ 2 timmar på den rått-ätna vägen. Fast vi hälsade ju på TOM också (hahahahaaha). Fan för att bo i åsa. Fast ifs, dom har ju åsa beach som jag har hört ska vara en mycket fin strand, men vad vet jag. Hemma hos CC i åsa bjöds det på mat och dans. Vi spelade pyramiden och jojje blev som vanligt offret för alla klunkar. Så han gick, full som ett kreatur upp och la sig på CC övervåning efter att han hade försökt kyssa alex, men blivit nekad.....Men mr olsson va ändå fitt for fajt när vi skulle in till kungsbacka senare på kvällen. Han e otrolig den mannen. Shåtklubben va i full fart och det spårade som vanligt ut i både mängd och färg. Jag brukar säga att dom flesta klunsarna e viktiga. Men dom som vi drog igår va FANIMIG viktiga. Ett hop plock av godis, Kött fy faann, och salta pinnar toppat med bärs väntade den som förlorade. Givetvis gick jag anders och tobbe in i en pakt så att bella fick äta det ena värre än det andra, men hon verkade gilla det. Efter att tobbe hade dragit i sig 3/4 av hela bålet och ätit upp världens störtsa tårtbit va han också i form....A det blev en riktgit trevlig kväll till slut. Som jag nämde slutade den i kungsbacka och gissa vilka ställen? svårt.....

Tack för mig

/BOY aka emil


image4

Här kommer vi, CYBERSPACE!!!!

Här sitter vi, tre pojkar, slitna som rå-djur efter en veckas arbete. Men som tobbe brukar säga Arbaj maj fraj..... Jojje har dragit på sig Sverigetröjan ( som emil fick när han för ett par dagar sen satt i falconsoffan) och stämmningen är på topp.... Idol står på och gaadispåsarna är fyllda. Det ligger en sorts spänning i luften inför den stundande helgen..... Ska Jojje bli lika full som vanligt? Ska tobbe köra sitt grymma Champagne-trick på Mingel?  Kan inte hålla mig.... Emil och jag (tobbe) har dom två senaste månaderna förbryllats över Jojjes radikala viktökning. Han har de 6 senaste månaderna fullkomligt svullnat! Vi funderar nu på att ta till drastiska åtgärder och spenadera våra hårt inarbetade pengar så att Jojje kan få kostrådgivning av den mytomspunne tv-kocken Anders "Ankan" Lindén. Men det är inte de ända bekymmer som vilar på våra redan hårt överbelastade axlar. I morgon spelar vårat favvo lag Frölunda Indians. VIP båset är bokat och Dompan på kylning. På Scandinavium är inte skumpan inte billig men där är den fanemej sprutig. Frölunda möter SSK, förkortning står för Södertälje Sport Klubb men kan också tolkas som Seglar Sällskapet Kaparen.  Vind i seglen! Morgondagen, lördag, ska bli en festdag. Gud vad jag längtar! Vi (johan, emil, tobias) ska hem till en kompis och äta och dricka gott. Senare blir det utgång till någon/några ;) av Kungsbackas härliga uteställen. Denna helg kan bli en riktig partyhelg. Så det gäller att klä sig snyggt och hett. Men som Peter Sipén säger: det är ball att vara het, men ballare med personlighet. Here we come ladies! Peace out / BOY, Fedha, Olskroken

RSS 2.0