Fortsätter på inslagna vägen

Det är en underbar kväll. Kikar man ut genom fönstret så ser man emellan molnen en naturlig magi, stjärnorna! Med en risk för att bli kallad gayhomosexuall så berättar jag detta. Jag älskar universums himlakropp. Orions bälte, stora karlavagnen, lilla karlavagnen etc etc. Visst e det härligt?

Igår var jag labil som aldrig förr. Riktigt tzur. Idag känns det bättre men jag frågar mig fortfarande en del saker. Jaja.

Till helgen ska man fira det sjukaste amerikanerna någonsin uppfunnit. Halloween! Fan vad den högtiden är sjuk.
Tre unga (dock förbannat attraktiva) män filurar på hur det ska genomföras. Det som nu känns mest aktuellt är ett tjog finkelfria och en kväll i PES tecken. Men men. Man ska aldrig säga aldrig. Blir det utgång blir det schtaan!

Det åttonde avsnittet utav One Tree Hill väntar runt hörnet å jag måste säga att förväntningarna inte är speciellt stora. Dom två senaste avsnitten har varit sådär. Jag vill inte säga dåliga med tanke på Brooke Davis vackra yttre men hade det inte varit för henne då hade jag varit tvungen å säga dåliga.

En ny stockholms tripp är bokad. 12 nov bär det av till Sveriges så kallade baksida. Jag förstår inte riktigt varför den kallas så. Det är trots allt en väldigt vacker stad. Folket kan man i och för sig byta. Schtek ådg.

Jag håller med min gode vän emil när han säger att ett inlägg borde vara lite mer som en krönika. Men ska man schlänga iväg ett inlägg 3-4 ggr i veckan då blir det fanemej svårt å få ihop. Så va fan nöj er.

"Mannens erektion beror på ett överdrivet intag av persilja, sparris, kronärtskockor och skaldjur"

Aristoteles, filosof för en hel del år sedan



Snygg kille!


// T too the O too the double B E


Jag skiter

Tobias har precis skapt en ny trend inom bloggandet "Att bara skriva av sig". Jag vill ju inte vara sämre och testar nu på den nyskapande och nytänkande formen av bloggande.
 
Dunk dunk dunk säger mitt huvud just nu. Mintzberg till höger, sociala behov till vänster, gruppers struktur uppåt och organisationsförändringar neråt. Intressanta jävla saker det där. Vad fan har jag valt? Jag kommer fan inte ner till halmstad för att läsa om världens tråkigaste jävla ämne. En blandning av psykologi samhällskunskap o internationell ekonomi. Jo ja tackar. En bra grund för resten av utbildningen, så fan heller. Lyckas jag dunka in hälften av den här informationen och kanske klara den här ***** tentan kan jag svära på Jojjes converseskor att jag har glömt av varenda jävla teori så fort som jag lämnar salen, ingen tvekan. 

Lägenheten ser ut som crap. En mess som Tobbe hade beskrivit det. Men som tur är kan man när man bor själv skita i sådana saker. Det är inte bara det jag skiter i just nu. Jag skiter ungefär i lika många saker som Magnus Uggla skiter i sin låt "jag skiter". Låt det bli fredag eftermiddag och en promillehalt över 6%. 

Att bara skriva av sig kanske inte va så dumt. Men jag föredrar ändå lite längre krönikor där man kan svamla fritt bland tankar och ting.

Fyllecellen bokad tills på fredag

Champagnen står på kylning

Tobbe, Halmstads kvinnor saknar dig

Jag är flugan som lärde mig att slåss......

Emil 


Upprörd

Jag vill redan nu klargöra för alla läsare att detta inlägg inte alls liknar dom andra. Detta är seriöst. Man har tydligen en blogg (fick jag höra idag på tv på nåt jävla skitprogram på Svt1) för att man ska skriva av sig. Det ska jag härmed göra!

Jag är så sjukt jävla less på alla jävla människor vars hjärnor sitter upptryckta i rövhålet! Jag är så sjukt jävla trött på folk som inte kan ta ett jävla skämt eller se förbi en liten jävla sak. Jag spyr på seriösa människor! Fan de e klart man ska vara seriös de e inte det men nån jävla måtta får det fanemej vara. 
 
Jag kan lova att jag inte blir speciellt ledsen ifall folk som uppskattar bandet Volbeat kör ihjäl sig när dom åker till jobbet imorgon bitti. Fan vad det bandet är dåligt!! Blir sur bara jag tänker på det!

Noooog!

På fredag blir det bio.
Får leva på det.
Ska bli mysigt.

Halvön saknar dig Swamp!


Tobias

You got a fast car....

Sitter återigen i min nu inte så nyinköpta IKEA soffa och filosoferar (gör jag ju givetvis inte, eftersom jag inte vet vad fan ordet betyder. Men det låter rätt bra). Tenta imorgon. Det otroligt äckliga ordet tenta. Inte bara för att det är ett prov 100 gånger svårare än dom på gymnasiet utan också att man konstant sitter och skriver i fem långa tråkiga timmar. Men det är inte huvudsakligt därför ordet är så jävla vidrigt. Tenta låter så jävla vuxet "jag ska tenta, fan va ja e mogen" typ. Helt enkelt ett sjukt ord som jag drar mig för att använda. Jag har samma inställning till ordet "tenta" som jag har till ordet "kröka". Stockholmsslang som borde förbjudas . (punkt) slut.   

Det enda som den här dagen har lyst upp min tillvaro är blåvitts kross av Elfsborg. Inte för att jag hellre ser inavel Kalmar ta hem guldet, men men.

Dagen har spenderats hos en classm8 och det har "försökts" plugga. Med ett GH och hämtpizza förstår varenda jäfvel att detta är en omöjlighet. Tur att tentan imån handlar om IT som i grund och botten är ganska logiskt. Man har en hel del dold kunskap om den skiten som man inte visste. Tur att man inte är kvinna. Då hade paniken stigit mig långt över både huvud och hjärna. 600 sidor hårdfakta om applikationer och processer är det väl ingen som drömmer om men jag tror det kommer att lösa sig. Ska tilläggas att skiten e på engelska som aldrig varit min starka sida. Plugga utomlands i 3an, ja verkligen!!....nooooooot. Det e bara Jocke som vågar ge sig ut på sådana äventyr. Vilket han verkar trivas jävligt bra med. Eller det kanske är hans konto som egentligen trivs allra bäst. "Men farfar jag klippte ju faktiskt hela gräsmattan" är väl en klyscha som de flesta känner till.

Hemkomst nästa gång blir den 7e.... Då blire innebandylir och förhoppningsvis ett så himla gött lanparty. Ser jag fram emot, då lanparty är det enda som saknas i mitt liv just för tillfället. Och något gott att käka då kanske. Och kanske lite poolers hemifrån. Och kanske att bara sitta på min vindsvåning "hemma" o bara inte göra ett jävla skit... Om man då vänder på det. Vad e det jag inte saknar? (djupt djupt djupt)

TreTravkungar gjorde heller inte denna vecka någon succé. Men en inklonkad dubbel o några femmor gav oss till slut ett nollresultat. Alltid något. Trav är spännande något i hästväg (hahahah). Sjukt hur ett spel kan gå från totalt ointressant till ens livs passion.
 
När den här veckan och två tråkiga jävla (tentor) är över ska det drickas mängder med alkohol. Och då menar jag mängder. Inga 15 öl som Tobbe tror att han tidigare har rekordet på utan MÄNGDER. Antingen för att fira bra resultat eller för att dränka sorger, vilket av dom det blir, får veckan utvisa. Att också Halloween knackar på dörren gör väl saken ännu bättre. Eller NÄÄÄ! Massa utklädda folk på stan som ser ut som emos kan väl ingen gilla, eller?

Jag tänkte idag dra ett låttips. Även ifall jag inte har en chans när det gäller musikkunskap gentemot mina två bloggbröder har jag mina guldkorn. Tobbe som kan hela tuben utantill och tillbringar mer tid där, än i sin egna säng. Jojje som kan alla Englands undergroundband som om det vore hans egen hemtrakt kommer antagligen håna och såga mig som aldrig förr. Men den skiten får jag ta. Ger man skit får man ta skit är ett ganska passande ordspråk. 

Daaaaagens tips: Tracy Chapman - Fast Car      

Det var väl dagens inlägg men som avslutning ska jag bjuda på en bild



Eller jag tar en till (den gick inte att motstå)



Må pokergudarna vara med oss i SM nästa helg.......

Stej Tajt / Empalaaaaaaaaajnen


En man du tyckte om...

Ja då sitter man här framför sin bäste vän. Ännu en helg har gått och ännu en helg har Hyddan hållit fast vid sina underbara arbetstider.
Fredagen va relativt soft trots en liten plånbok och en hungrande mage.
Utgång med förfest signerad Mr.Röd och Mr.Orange. Klubben var lika lam som alla andra fredagar innan löning men kvällen avslutades iallafall med en trevlig pytt med ägg. Jävla raggningsreplik det där. "Ska du med hem på pytt å ägg"? Kanske till och med Jojje hade fått till det om han testade den. Själv är jag inte mycket för raggningsrepliker. Men måste ändå säga att den personliga favoriten är "Jag skulle vilja använda ditt pubishår som tandtråd" Frågan om det är någon nån gång som verkligen har använt sig av den och på kuppen kommit undan med det. Vet du någon? Kontakta då Olskrokens crew och märk kuvertet "raggningsreplik"

Arbetet kallade på lördag kväll. Ens värt att nämna?
Har jobbat idag på dan med. Förra lördagen försov jag mig med ca 2 timmar så i natt hade jag det starkt i baktanken. Kanske därför jag inte sov en endaste sekund?

Imorgon ska pojken Tobias Johansson påbörja förvandlingen till man. Ett nytt äventyr här i livet kallar förhoppningsvis. Jag vet inte riktigt än hur det blir men visar det sig att flyttlasset kanske måste gå till baksidan så är jag nu mer öppen för det än vad jag har varit innan. Jag kan bara komma på en bra andledning till varför jag skulle strunta i det men känns som att jag bränt mina broar när det gäller den saken. Det är lätt att vara efterklok som Emil min vän brukar säga.

Kvällen ska spenderas på ett fucking jävla underbart sätt. Jag å Robban har köpt oss varsin Bingolott å jag känner att "today is my lucky day" Jag återkommer om eventuella storvinster.

Jag har även ett viktigt meddelande till alla er som besöker våran underbara blogg konternuerligt. HÅLL ER BORTA FRÅN PÖNDARJÄVELN!!!! Det aset har smittat mig med svinkoppor! Jag är ledsen att jag måste hänga ut dig så här Fedde men du hade inte behövt smitta av din disease. Inte på mig iallafall, Jojje hade varit OK.

En hälsning till dig Empa. Jag har ett utsökt recept på stekt ris som du bara måste ha i din receptbok. Kontakta mig för
vidare info.



Rabs bula!


"Vi visste det var 1-2 1-2 1-2"

Tobias "Ung, orutinerad och mycket nervös" Johansson.

Varför får inte jag, när family 4?

Äntligen har ett underhållningsprogram av klass uppenbarat sig. Det är lördag kväll, klockan är visserligen bara barnet men allas Sveriges blickar riktas mot en ända tv kanal, SVT 1! Även ifall Peter Settman har lyckats med bedriften att hitta väääärldens genom tiderna största mongobrillz tycker jag att det här e underhållning på hög nivå. Och vem vill inte hitta en anledning till att slippa kolla på "Stjärnor på is". No offense linnet o lollo, men fan va tråkigt det är. Den ända ljuspunkten med det programmet är allas våran blåvite vän Jeppe B. Men så tillbaka till Dansbandskampen som dom så käckt har döpt det till. Var fan e Glennartz? Dom kommer antagligen att krossa motståndet och göra karriär. Som om dom inte redan gjort det? Jag mena Hamnkrogen, jääävlar. 

Tretravkungar har än en gång lyckats med bedriften att gå lottlösa från en V75:a. Tretravkungar består av, för er som inte redan visste det, Danne E, Jocke L och då mig själv. Vi e en form av experter på just trav. Dom större vinsterna har hittills uteblivit, men några lusingar har smitit in då och då. Men vi väntar fortfarande på vårat stora genombrott. Så nära 200 lök som vi va förra veckan, kommer vi nog inte igen, men en storvinst ligger i luften. Så håll i hatten, syns i troppan.  

Berget av disk bara växer och växer. Dammet under sängen blir bara mer och mer. Städning har aldrig riktigt varit min grej. Jävlar va tråkigt det är rent (haha) ut sagt. Fredagar spenderas på ett ställe som heter Mårtenssons. After School och en ganska tarftlig bufé är man väl värd efter en vecka där man inte gjort någonting, helt klart. 40kr liksom, värt värt värt. Annars händer det väl inget skrivvärt i Päärrras håla Halmstad.
 
Jag skulle vilja på att tacka Tobbe för den tomma receptboken som jag fick när ni va på besök. Riktigt jävla användbar. Den är näst intäll fullproppad med smakfulla recept. Allt från mac and cheeze till  tacos, toppen. Jag vill också hylla Fedhans återkomst där han briljerar i skrift. Nu saknas bara mr olsson himself.

Tänkte så här i slutet av inlägget visa att myten om "att Jens aldrig är på Mingel" inte alls stämmer, kolla bakgrunden...


  
Tänkte också dra storyn om när Gunn drog till Agia Napa för att hitta en vän...  På flygplatsen hittade han en kille som hette Joakim, men han passade inte. För mycket ärr i ansiktet tydligen. 



När han senare den kvällen kom till en bar såg han sin lifs drömkille. Schysst outfit, nice frisyr och han verkade allmänt trevlig. Men det fanns ett problem, han hade en annan vän...



Men Gunn jobbade bra. Han tog första steget, började snacka, gav komplimanger och bjöd på drinkar. Kvällen slutade i succé och Gunn fick en vän för livet...



Dagens citat går till Peter Forsberg:
-Jag är så grymt besviken på börje, ha- han e så jävla dålig
-Du e besviken på domaren
-Aaa han e så jävla kass så jag skulle ge på han en smäll

På återseende // Swampbob


Suget!

När Emil "Haribo" Westerberg bjuder på ett fantastiskt inlägg på gammalt manér vill man själv inte vara sämre. Som dom flesta vet har våran käre vapendragare flyttat till staden med 3 hjärtan, Halmstad! "Det bästa jag har gjort, såååååå jävla ball"

Som Empa nämnde i tidigare inlägg så hände det en del sjuka saker i Halmstad när göbbarna va nere. Han glömde dock att nämna det sjukaste. Varför glömde han då det? Var det för att han själv var involverad eller var det för att han skäms så fruktansvärt? Jag ska nu återberätta det roligaste sen Pönda-fedhans bajsinscident nere i Österrike.

....
Det är fredag, gänget från norra Halland och södra delarna av Göteborg (ghettot) beger sig ner till Halmstad. Klockan är relativt mycket när vi anländer så vi beslutar oss för att gå på Det direkt. Bärsen flödar ner längs våra strupar och vi alla är ovetande om att vi har en så kallad "outlaw" ibland oss. Taggningen är allt annat än dålig och vi ser framemot en jävligt go kväll. När förfesten är avklarad beger vi oss till ett ställe som heter Mårtenssons. Maarkus kunde tyvärr inte följa med, lite tråkigt. Väl utanför Mårtenssons får jag en smärre chock! Kön är längre än till Mingel en löne lördag. Whinet tar över kvällen. Vi går till nästa ställe där är det 87 leg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De e de sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv. "Självförtroende får en riktigt smäll" (Jojje) Som om han hade något...? Undrar Empa.. Vi återvänder till kön utanför Mårtenssons. Man känner hur alkoholen sakta sipprar ur kroppen. Efter en kvart, 20 minuters beklagande kollar jag mig omkring. Vart e Empa å Jojje? Det är då det uppenbaras! Det roligaste på månader.
Empa står upptryckt mot ett skyltfönster med två aggressiva "snutar" på varsin arm. Jojje e riktigt nära på att attackeras av den helt galna kvinnliga polisen och hennes pepparsprej. "Vill du också åka in!!!!???" Med gråten i halsen går Jojje ner på knä och ber henne låta honom vara.
Hur kom det sig då att Empa fick två storväxta uniformsklädda herrar på sig? 
Empa å Jojje kände att magsäcken ropade på påfyllning. Vad passade då bättre än ett korvställe med en hedersam skattebetalande man bakom disken? Två bratwurst beställdes när Empa hör en grabba säga. "Fan vilken ful keps du har" Jojje började stamma och då ryckte Empa in. Efter att ordkriget pågått en längre stund tröttnade grabbarna och gick sin väg. Då slog det slint för unge Herr Westerberg. Han fick ett såkallat bryt! I 54km/h sprang han efter den ena killen och fick iväg en spark allà "Bob Sapp The Beast"
På två röda hade han konstaplarna runt sig och 7 timmar i en mysig fyllecell väntade.

Jag vet inte vad ni tycker, men för mig var det fruktansvärt komiskt.

Hur är våra liv nu förtiden då?
Ja vad ska man säga. De e som vanligt! Vi trivs helt enkelt. Jojje har aldrig cyklat så fort som han förtillfället gör och jag säljer miljarder Ost&Bacon körvar nere på hyddan. Jag har förövrigt ett nytt kneg på g å ska besöka Sveriges baksida på måndag.
Arbetet kommer förmodligen ge mig chansen att visa min så välutvecklade konstnärliga sida. Härligt!

Jag vill passa på att be våra trogna läsare om ursäkt. Jag har inte riktigt varit mig själv och har inte då varit motiverad till att förklara mina känslor i ord. Men nu blir det förhoppningsvis ändring och minst ett inlägg i veckan ska jag kunna mäkta med.



Lycklig bov!


Dagens citat:
"Bollen tar i den svenska muuuren!! Veeeeesssttt! Dä ää otyyyr"
Staffan Lindeborg och Sven-Göran Eriksson Kvartsfinal VM 94 mot Rumänien.


Mr.Johansson

Empa is back in toooown...

När ni läste rubriken kanske ni för ett ögonblick trodde att jag va tillbaka i kära Onsala. Riktigt så bra är det inte. Men att jag är tillbaka i "bloggstaden" kanske är minst lika bra. Jag sitter i min relativt nya IKEA soffa och börjar känna ångesten komma krypande. Inom två veckor ska jag Emil fucking Westerberg ha klarat av 2 tentor.... Jag tror det va Tommy Svensson som en gång sa " omöjligt, vi klarar det inte" under VM 94. Jag kommer inte ihåg när eller var, men efter att sett världens bästa krönika ever 10000 gånger sitter det någonstans i bakhuvudet. Ungefär samma känsla som Tompa (eftersom jag känner honom så jävla bra kallar jag honom för Tompa) hade då, har jag nu. Men jag ska göra mitt bästa så får vi se var det bär.

På TV:n rullar en debatt mellan Reinfeldt o Sahlin och jag har aldrig varit så ointresserad. Jag kan nog med handen på hjärtat säga att politiker, det är inget för mig. Något som stärker detta är också gårdagens program I ditt ansikte där Magnus Betnér och Martin Soneby driver med olika grupper. Just igår drev dom med MUF vilket inte kan bli misslyckat med en så tragisk grupp undommar. Sjyyyka pojkar. Programmet produceras av allas våran Bobbo Krull. Jag har många gånger ställt mig frågan om hans namn är taget eller om han föddes som Bobbo Krull. Jag antar att det är taget. Precis som en man i min nya "klass", Titus Pop. Kan man heta det? Hade förbannat svårt att hålla mig för skratt första gången jag hörde det, men har inte vågat fråga om det är hans födelsenamn. Jag ska förövrigt hylla just I ditt ansikte som faktiskt är jävligt roligt. Betnér är ju inte alltid jätte lätt att älska men just det här är jävligt roligt. 

Vad fan händer med alla serier. Inget Entourage igår, inget PB idag. Jag trodde strejken va över. Jag tycker det är slarvigt (uttalas som Mats Werner brukade uttala det). Men men, ett avsnitt OTH räddade ju upp situationen lite. Så har jag lagt in en ny serie till repertoaren. Californication. En riktig höjdare och förbannat go att bara ligga och slökolla på. Fyra av fem getingar. E förbannat sugen på att köpa NHL 2K9 på PS3. Verkar jävligt kul. Längtar också till det nya GH släpps. Ska bli gött att inte behöva dras med When we were young och One hela jävla tiden. Eller för Jens som bara spelar Hit me with your best shot hela tiden. Som han säger: Jag spelar den inte bara för att den är lätt, den e ju asgo. Eller hur!!! 

Så till livet i Halmstad då. Det är en fin stad, helt klart. Schysst med uteställen men annars ganska likt Kba. Lite större dock. Jag har ju inte riktigt bekantat mig med hela stan än. Men en sak vet jag, för er som tror att eurostop och det ghettot är där man hänger, ni tror fel. Gänget va ju nere och hälsade på för nån helg sedan vilket va väldigt trevligt. Tobbe spred sin säd hej vilt skällde ut en pizzeria vilket lär gå till detta årets roligaste händelse. När han beställde pizza går inte heller av för hackor, den killen kan verkligen underhålla, ingen tvekan. Jojjes raggningsrepliker satt lika bra som vanligt. Vad huset har får alla kvinnor på fall. Nick anäng var kung för en dag, där hans video uppdagades efter nått år i skymundan. Men annars har jag träffat många trevliga gubbar i klassen som jag hänger väldigt mycket med, himla trevligt. Även Angie tittade ner en sväng i helgen och röjjde loss på dansgolvet.  

Citatet går helt klart till Tobbe, där han ringer pizzerian som han tror vi har beställt pizza av

En bit in i samtalet
Pizza: Vilken pizzeria hade ni beställt av?
Tobbe: Pärlan, medyia amandas eller va fan den hette..
Pizza: Vi har inte kört några pizzor till bolmensgatan...
Tobbe: Det är ju sjukt konstigt för vi sitter och käkar era äckliga jävla pizzor just nu...
Tobbe hade tagit fel pizzalista och skällt ut nån helt oskyldig

Dagen bilder går till Bolle och Tobbe...
Verkar som årets festtema är maskerad....hahahahahaha

Cred, cred och åter cred.....

Tack för mig */ Eeeeeemil!!!

RSS 2.0