Tungt!

Nu är du borta. Du var våran trygghet, våran stolthet! Under den bästa tiden i våra liv var du våran bäste vän. Idag lämnade Piccolo Posto 8 unga mäns ägo. Tre killar från Afrika valde att flytta till Rydboholm. En dag visade det sig att en av männen behövde en bil. Dom kollade på blocket å fick syn på det vackraste i mannaminne, Piccolo! Precis som alla andra blev dom kära. Det är något visst med det fordonet. Man ser det inte som en bil, man ser det som något mer.
Den efterlämnar en del fina minnen. Det finns inget som inte har hänt i Piccolo. Jag sitter här å tänker tillbaka på när vi fick bensinstopp i Tjeckien, när han kokade i Salzburg, när han vägrade att starta. Det är med väldigt blandade känslor jag skriver detta inlägg. Man får hoppas att grabbarna tar väl hand om honom å visar den kärlek han förtjänar.

Från det ena till det andra. I fredags var jag på On Stage med Hyddan. Väldigt skeptisk satte jag mig med mina fina arbetskamrater på pendeln in till Göteborg. Värt att nämna är att innan det hade vi kört en After Work på PN. Räksmörgåsen var riktigt fin. Däremot får deras White Russian ett stort minus. Den var rent utav äcklig! Inne på Scandinavium var det laddat för fest. Fulla människor till höger å vänster å jag i mitten spik nykter. Kan det bli värre?
Tog det väldigt lungt för på lördag morgon väntade inomhus DM i Rolfstorp. Inte helt oväntat vann vi gruppen. Det som inte var lika väntat var att jag blev brutalt nersparkad sista matchen. Benet svullnade upp och jag befarade det värsta. Den spontana känslan var, "benet är av" Väljer att citera en gammal vän Mikael Furö. Han skrek detta när vi var i Holland då Viktor Janssons hand sparkades rätt av. Ganska komiskt! Det visade sig att riktigt så illa var det inte. Jag fick dock stå över slutspelet i Knallen Cup som spelades på söndagen. Samling 6.15, kanske lika bra att jag skadade mig.
Nu när jag var ur funktion så öppnade det en annan dörr på lördag kväll. Jag å Alfo drack nåra fina öl och bestämde oss för att besöka kungsbackas så ökända uteliv. På PN var det riktigt gött. Sen som vanligt blev de Mangel. Efter futtiga 20 minuter kände jag att det var nog. Man ser folk som e jävligt osköna å folk man inte vill prata med hela tiden. Jag har förmodligen satt min sista potatis på det stället. Jag kommer ju garanterat gå dit igen men jag tvivlar på om jag någonsin kommer ha roligt där igen. Man har en tråkig känsla i magen när man kommer in genom porten.

På lördag är det herr Alfo som hostar förfest igen. Jojje ska med men det lutar mot en helkväll.
Nu ska avsnitt 12 av OTH på. Varit jävligt sugen på det några dagar.




Låttips:

Absent Element - Keep me close
Five for fighting - Superman
Ulf Lundell - Hon gör mig galen





Så vacker.....



Mannen, myten, legenden...... Tobias

det sämsta, det sämsta, det sämsta vi har sett.....

Upp med tändarna som min käre vän Nicklas Wikman en gång sjöng. Fan va kallt det är ute. Oh lord. Våran otroligt snåla vaktmästare Börje myglar som aldrig förr när det gäller värmen. Så när man nu ligger uppe i sitt PT fryser man näst intill röven av sig. Icecoold som dom sjunger i den där låten shake it.
 

Thailandresan med familjen Mongobrillz är inom räckhåll. Fan va gött det ska bli o bara schteka runt över jul o nyår och inte göra ett jävla dugg. Frode Frans och Frida (som bor i vallda) va gött! En Åreresa är också inbokad i mitt otroligt packade schema, vecka fem. Studentveckan med DJ Sjöblom i spetsen. Ska bli kul att damma av brädan och återigen göra världen orolig.




Intresset just för tillfället ligger i Nile City 105,6. Klockrent jävla program. Underhållning på ruskigt hög nivå. Men också stand upp med Betnér och Glans går för fullt i min VLC spelare.

Helgen blev en helg i blandningens tecken. Fredagen va lugnare än Kungsbackafjorden en tidig söndagmorgon. Eftersom det alltid är sån jävla stiltje på söndagar, konstigt nog. Lördagen däremot blev en riktig höjdare. Förfest och sen lite förfest för att till slut rocka loss på schtans schysstaste ställe. Resan slutar som så många gånger förr på "den gula måsen" för en dubbelkezo. Den gula måsen där band knyts. Man träffar människor som man aldrig tidigare träffat, aldrig mer kommer att träffa och byter ett par tomma ord, strålande. 

Veckan avslutades med en dreglande tillställning. Into the blue var underhållningen som bjöds med en sommar-brun Jessica Alba. Harre min jävla gud. Alba i bikini. Borde vara förbjudet. Trodde bara dom visade porr efter 12-slaget. Men dom gjorde tydligen ett undantag. Alla var väl också glada för det, kanske förutom då Patrick (min klassm8) vars matta inte va snustorr efter allt dregel.  

Jag får tacka för mig, på återseende, Emil "The boss" Vesterberg.....

Notera gärna den nya stavningen på Vesterberg. Det gäller att hänga med i svängarna. W e så jääävla 2007.

På väg mot en ny dimension.....
Utan att veta min slutstation...


Fan fan fan

Ja då va det dags igen. I fredags var det Bond med Jojje, Lundberg och Hank. Filmen var sådär. Sällan har man sett så många olika typer utav jakter i en å samma film. Biljakt, båtjakt, flygplansjakt, motorcykeljakt å förstås den klassiska jakten till fots. Jojje gav den 5/10 men han är i och för sig hårdare än Orvar. Lördagen var trevlig tills kvällens slut då det mesta hände.

Idag har jag spenderat hela morgonen på vårdcentralen. Jag har inte lyckats bli av med dom otrevliga utslagen som jag till en början trodde jag hade fått utav PöndarFedde. Ledsen att jag hängde ut dig i en av världens mest populära bloggar. Till skillnad från Herr Town är jag man nog att be om ursäkt å till och med gå ut med det offentligt.
Tillbaka till vårdcentralen.
Jag sitter jävligt trött å väntar på min tur. 20 år och är där på grund av några utslag. Då hamnar man fan inte före i kön! Det är så jävla sjukt. Fick fan sitta i 2 och en halv timma innan jag ens fick komma in till doktorn.
När paniken e som påtagligast och rastlösheten förbannar mig snappar jag upp det sjukaste samtalet på jävligt lång tid.
En väldigt gammal tant (85-90) sitter brevid sin dotter (55-60) då en annan väldigt gammal dam kommer in.

-Heeej!
-Ååhh hej! Det var längesedan.
-Ja-aa hur e det?
-Ååh de e inte så bra serrö. Jag har varit förkyld jättelänge. 5 dagar!
-Oj oj! Det var inte bra.
-Nää vet du vad. Hur är det med dig?
-Ååh nä de e inget vidare. Jag har magkatarr!
-Oj oj. Har du testat Losec? Dom är jättebra.
-Nää de borde jag göra.
-Jaa-a du.

Det går en halvminut......
-Ska du lyssna på Anita på fredag, hon ska prata om fyrar.
-Vaaaa?
-SKA DU LYSSNA PÅ ANITA PÅ FREDAG, HON SKA PRATA OM FYRAR!!!
-Ååh hon e ju så bra.
-Jaa oooh ja.
-Hon är en sådan duktig talare, å så e hon härifrån trakten. De e ju kul.
-Ja hon är ju uppväxt på Nidingen. Vilket liv hon måste ha haft.
-Jag ska tyvärr inte dit på grund av magkatarren jag vågar inte det riktigt. Men jag har ju hört henne innan.
-Aaaja de va ju tråkigt.

När samtalet inte kunde bli värre å det nästan var outhärdligt för mig blev en av damerna uppropade. Tacka fan för det!
Väl inne hos doktorn var det smärtfritt. Salva för 200 pickor! Gôtt!! Pengar har man gott om.

På onsdag bär det av till Pölsens hemland. Köpenhamn väntar runt hörnet. Gavin Degraw på KB-Hallen. Vi tar tåget relativt tidigt så det blir en heldag. Vi kommer troligtvis tappa bort Pöndarn i Cristiania å få gå på konserten själva.
Vi har ännu inte bokat någon biljett så det kan bli jävligt spännande å se hur det ska lösa sig. :)

Kent spelas i högtalarna å det finns nog inte något mer deprimerande. Tänk å lyssna på dom hela tiden. Man hade fan blivit sinnes. Thåström går i och för sig hand i hand.

Nä nu kommer snart nästa avsnitt av OTH. Bara att ladda!

"Life aint allways what it seems to be"

En av dom stora.

/Alexander Charles

RSS 2.0