One last call for alcohol...

Den gamla dängan Closing Time av Semisonic spelas för närvarande i mina råttätna datahögtalare.
Klockan är exakt 03:10 och försöket att få en fin dygnsrytm har gått i stöpet som så många gånger förr.
Om man ska dra helgen lite snabbt så chillades det i fredags och lördan bestod av en fin grill/för fest hem hos QP. Pöndarn har aldrig varit gladare och Jojje har aldrig haft med sig så mycket fryst lax tidigare. Efter ett dussin kalla och en hel del allsång begav vi oss in till staaan och Jojje var lika snygg som alla andra dagar i veckan. Måndag, tisdag, onsdag etc etc etc etc...

Väl inne tvingade schtekan med oss till Rumpan Bar. Väldigt skeptiskt drog jag mina tändstickor efter mig och påbörjade färden ner mot ån. När vi kommer fram till entren så ser man hur ödsligt jävla tomt det är på insidan. Crap tänker jag. Ännu mer skeptisk än innan bör tilläggas. När sedan den indiska/malaysiska/asiatiska vaktinnan tvingar oss sjunga en liten snutt schlager för att komma in är jag riktigt närä bristningsgränsen. Begåvad som jag är på musik (har fått det bekräftat av empa) kör jag Chrsiter Sjögrens I love Europe. Vaktinnan smälter av kärlekslusta och jag bara svävar in. Väl inne är det jävligt trevligt. Min skeptism övergår till glädje och den trevliga sidan kopplas på. Folk har ju pratat om att det är p.g.a att empa inte var med vi hade så trevligt men de där är bara bullshit! Visserligen slapp man bli kallade "pissefitta, bögjävel eller din jävla tönt du kan fan inte dricka" men det är väl sånt som hör till?

Efter Rumpan fortsatte färden till PN.  När vi såg hur lite folk det var förstod vi vad som behövde åtgärdas. Jojje fick krampaktigt ur sig "Jag måste mata Hästen"  Då finns det bara ett alternativ.  KLUBBEN! Världens i särklass finaste ställe. Jag funderar på om jag ska låta mitt bröllop/dop/20,30,40,50,60,70 års kalas/begravning få äga rum där. Jaja nog om det. Det dansades hej vilt och det slutade med att Jag å Jojje fick poliseskort från golvet. Vi hade helt enkelt för mycket chicks efter oss. Jobbigt det där.

Dagens citat hämtas, som så många gånger förr från den berömde Olskroken.

"Jag kände att vi fick sån fin kontakt, även ifall det bara va per telefon"

Lol


Mr.Fedelido

glöm alla bekymmer, imorgon kommer nya

Hej mina kära vänner! Och alla som jag känner! Efter mycket om och men smög jag idag in på blogg.se och tänkte panga till med ett inlägg. En liten surprise så här när sommaren knackar på dörren. En liten present kan man kalla det. Grattis. Nu när sälen-resan är ett minne blott tänkte jag faktiskt dra ett helt och hållet random-inlägg, vad det nu innebär. Så ni som väntar på sälen 4. Ni kan nog vänta tills sankte per kommer och hälsar på. Sorry m8:s "but thats life" som man säger i staterna.

Så nu sitter jag här, med en luftfylld Marabou chokladkaka och huvudet känns så in i helvete jävla as tungt. Man brukar säga att man mår som man förtjänar. Och efter min 2378:onde dubbel kanske jag inte förtjänar annat än just en påträngande huvudvärk och en konstant trötthet. Är det egentligen värt det? Den bittra sanningen är att man måste tyvärr svara ja på den frågan. För va vore livet utan en utgång då och då. Inte mer värt än Jojjes slitna converse från 01.

Men, helgen i sig va väldigt, väldigt trevlig. Fotboll och öldrickande för att sedan dra hem till Mike på en alltid så lyckad förfest. Utgång och sedan en efterfest förgyllde helt klart också denna fredagen. Lördag blev det målning av piccolo. Den blir allt fräschare och fräschare och snart bär det av. Ska bli en smärre fröjd. Ruggigt gött. Efter målningen blev det Tobbe och ännu en lyckad förfest följd av utgång. Den här kvällens höjdpunkt kan ju bara beskrivas på ett sätt. Jens ?dynamit? Jirven. Att bli utkastad från 3 ställen på 45min har nog inte ens Tobbe lyckats med. Eller kanske när han va inne i sin extrema fighting period. Men det är inget vi snackar högt om.  

Idag har jag också utövat en utan världens mest överskattade sysselsättningar, minigolf. Man har alltid lika stora förväntningar innan och blir alltid lika besviken efter. Det är fan inte roligt med minigolf. Efter dagens bravader är det ingen tvekan om den saken. Men med ett trevligt sällskap i form av tab, lajnus och mongbrillz himself och en avslutande fotbolls-kikning kunde man trotts ödet vända hemåt med ett leende på läpparna.

Imorgon bär det av mot Sveriges baksida, Knollared. Inköp inför våran stundande resa kan knappast ske på ett bättre ställe. Sedan gör vi våran debut i fotbollskorpen. Sschmack säger det bara, så är vi uppe i serieledning (de e vad jag tror).

Förhoppningsvis ska jag också bo hos mina kära bröder Migggewigge shittwholes och Krensta Fuckfejs i veckan också. Ska bli såå himla trevligt.

Om gud så vill och skorna håller återkommer jag med ytterligare inlägg inom kort. Men jag ska inte lova något. Jag är ju trotts allt en ljugare.

Good Night Sleep Tight!

- Mrado ville inte snaska kotte?

/ Emil ?schtekarn? Westersson

RSS 2.0