Vaaa Roooligt!

Klockan är 05.47 och Adam Tensta visas för 4:de gången på MTV:s Dont stop the music. En go låt, men nu räcker det faktiskt. Idag har jag inte hunnit med så mycke :P.. sovit lite o spelat lite poker... Ska inte bli som miggevigge o skriva en pokerdagbok men den här handen går inte att undanhålla allmänheten.

Sitter med 300 dollar på nivån 1,3 -3.... Jag hittar QQ i sen poss.. En kille höjer upp till 12 (en standard bett) en till synar, likaså jag. Small och big blind slänger o floppen kommer 833... Första killen raisar 32 in i potten som preflopp blev på 42. Nästa kille synar.... Jag funderar lite och kommer fram till att dom antagligen är ganska svaga eller kanske har ett pocket som är lägre än mitt... Jag bestämmer mig för att testa upp till 110. Första killen slänger och andra killen synar. Turnen kommer det absoluta nötkortet, en Q. Han checkar, jag likaså. Rivern kommer 9, och även det tredje rutret, han kunde haft färgdrag. Han checkar, jag bettar 125 dollar. Han blixställer all in och jag synar, beredd att se markerna flyga mot mig.... Till min förvåning visar killen 33 och ett slowspelat fyrtal. Mitt första offer blir en mugg som står framför mig, nästa fjärrkontrollen som flyger tvärs genom rummet. Paniken sprids i ådrorna och allt känns tomt. Men som Vigge brukar säga: Har man inte riggen i ryggen har man den i röven, vilket verkar stämma.

Efter en sån här sak är det omöjligt att sova då blir Hamsterpaj ett passande tidsfördriv. Ska också se klart I Am Legend som jag såg halva förut. Börjar bli mer o mer taggad för lördag. Blir lite segt i längden att gå hemma och inte träffa någon. Taab har tillbringat dom senaste dagarna vid min sida o lirat poker men idag dök han inte upp... Kändes lite tomt. men aja whatewa... Det vattnas i munnen, börjar bli lite hungrig. Jag får alltidmuncheeese på nätterna. Eller a, de har jag dygnet runt. Får väll schmita ner och dra i mig lite All Bran....

Ses på lan fittnoobs..... - EPA aka emilwester

Dagens citat: Men farfar, 10 000kr :S... jag klippte ju faktiskt hela gräsmattan    / Jocke E




Preflopp

Heeeeeej!
Vi lovade något vi inte kunde hålla. En årskrönika utan dess like.... vad fick ni istället. Inte ett fucking piss... Hur ska vi då göra för att få tillbaka våra trogna läsare.... Jo det kanske skulle vara bra med ett inlägg...

Då kanske ni undrar varför i helvete dom ska börja blogga nu igen....
Jo, för att vi, eller iaf jag - swampjäveln, har så fruktansvärt mkt fritid....

Klockan är nu 05.38 och jag e som piggast. Porren har precis slutat och gått över i TV-SHOP. Verkar ha riktigt bra grejor dom där tv-shop..... fyyyy faaaaan!!!  Jag har vänt dygnet 100 gånger fram o tillbaka och känner mig som en jet-laggad Jojje... Efter ännu en kväll/natt fylld med POKER, POKER o så lite POKER är det med djup ångest jag funderar på att dra mig till sängen och läsa lite. Poker.. Detta jävla spelet tar kol på ens psyke. Men de e sååå jääävla rooooligt.  Eller? nä de e fan inte kul... Kul va det när man va 15 år och kom 167 i ett freeroll o vann 1.2 dollar, som man kunde spela för. Poker e fan inte kul, nu spelar man enbart för att vinna pengar!

Kul är däremot att sitta och kolla på bilder på facebook. Framförallt på Jens "bandanaboy" Jirvén. Han är verkligen inte feg med att bjuda på sig själv. På dom flesta bilderna sprutar skumpan och Jens ler tätt intill sin följeslagare Radhammar.

PIK har fallit i spillror efter att vi lyckades besegra Korpens bästa lag, Dynamo Finten, med jympa-nicklas i spetsen, en otrolig seger. Men vi kommer tillbaka på 4a manna, då starkare än aldrig förr.

Jojje sliter kvar på Citymail, där det vankas löneförhöjning. Tobbe chillar på Hydro med mr schletsson o c:o. Jag är arbetslös och jag har aldrig mått så bra. Hur gött som helst att bara gå hemma. Kan verkligen rekommenderas. Får väll se till att börja plugga tids nog....men det är ett senare problem, helt klart.

På lördag väntar 08 hittills största happening. Pöndarn har lagt vantarna på Klubben och ska ställa till med kalas. Då är det bara att dra på sig nätbrynjan och ge sig av. Ska bli en fröjd att få känna lite peter der grose flyta i ådrorna, va på tok för längesedan sist. Ska bli spännande att se hur många cheex Jojje kan ansluta till den oändligt långa "been there, done that" listan, efter denna kvällen. Antagligen går dom inte att räkna på två händer. Bara inte nån sur chex förstör denna kvällen tror jag på en dröm-fest.

Avslutar som vanligt med ett väl valt citat....

Fan vad jag ångrar att jag inte hängde med Grabbarna Grus på skum-party, det verkade ju fan ballt...... / jens



image36

Entourage

RSS 2.0