Hyr ett vrak....

Jag har idag inlett en ny fas i mitt liv. Då kanske ni tänker, OJ ska Emil efter alla dessa år äntligen börja träna. Vilket givetvis inte är fallet. Träna gör man när man är 10 år och tycker fotboll är roligt. Träna gör man när man är allt för utseendefixerad. Träning är alltså till för homos och ingår eller kommer inte att ingå i min vardag på ett bra tag. Det skulle kanske vara när vågen visar fyrsiffrigt i så fall, men det dröjer nog också det några år. Nu sitter ni säkert med spänd förväntan och frågar er, "vad är det Emil har börjat med då?". Det kommer antagligen inte som någon chock när jag berättar detta men jag har börjat spela poker. Inte börjat börjat utan börjat börjat. Poker har jag ju spelat sen Jojje fyllde emo, men börjat spela mycket. Riktigt mycket. Planen är att hårdgrinda till vi åker till sälen, alltså cirka en månad. Springer (ursäkta användningen av pokertermer, men det är här ett måste) jag bra kommer jag fortsätta att spela även efter dröm-resan. Blir så inte fallet har jag nog spelat mina sista händer i det här livet. Jag ska ge det en chans och se om poker är ämnat för mig helt enkelt. Och går det som förväntat bra, så bör HC (nattklubb i sälen) fylla på helrörs-hyllan. För då ska det schpruuuutas, va så säkra. Resultat efter första dagen: Hade inte stim men hittade lillklonken, upp 250 dolls. 

Annars fortlöper livet som det gjort det senaste halvåret. Canaaaadas lite då och då, skola, chillning med mina H-stad polare som jag förövrigt trivs ruggigt bra med. Utbildning drar också igång nu inför kommande nollning. Där jag valt att axla rollen som doktor. Gå i morsans fotspår. När jag tänker efter är det en riktigt sjuk roll. När en kvinna (lika allergisk som Adam Tasinari var mot jordnötter) helt enkelt får en allergiattack och ligger och kippar efter andan kommer jag inte ha en fucking aning om vad ja ska göra. Men det är ju det utbildning är till för. Namnet som jag ska bära är Ben Dover vilket jag tycker är så himla roligt. Lite Partille humor över det, men wtf.
 
Nu dunkas en film på och idag blir det Valkyria som får pryda min skärm, intressant....




Att ha sex med de över 20 är självklart......30 är lyx.......över 40 är en bonus......att ha sex med de över 60 är äldreomsorg........över 70 är aktiv dödshjälp

För den late är det fest alla dagar // Empminator


JOFA!

(Inte för att jag vill förstöra ditt inlägg Taab. Men det såg förjääävligt ut...)

Nu sitter man här igen i bloggarnas värld. Visst e det härligt?
Förstår att alla e lite otåliga å få höra vilket alternativ som fick flest röster plus vem som vann.
Inte helt otippat var det alternativ 3, Ööhh dompa som vann. Alfo var inte sen att lägga märke till Jofa-hjälmen vilket inte gjorde någon besviken. Vinnaren av tävlingen var den så förbannat frescha Angi-cheeseface-partypooper. Gratulerar till vinsten hoppas du njöt av mitt sällskap lika mycket som jag njöt utav ditt. Tyvärr blir det ingen tävling på ett tag då jag har fått uppdraget att arrangera nästa års paus underhållning i melodifestivalen så jag måste lägga lite krut på det. På tal om "krut" Kan man heta Krut? Jag tycker det.

Många kommer nog fråga sig. Vafan skriver han med fet text för? Jo det ska jag svara på. Jag råkade komma åt "shift" å någon mer knapp å jag vet inte hur man ändrar tillbaka.

Helgen var som alla andra helger. En ren å skär fest. Jojje skulle hålla sig nykter men det gick som vanligt åt helvete. Han klubbade å jag festade.

Det var fest på Hanhalsgården och som vanligt när det är bordsplacering så var stämningen som på en begravning. Att jag var näst intill nykter gjorde ju fan inte saken lättare. Jag hamnade brevid the one and only Vigge Shitholes syster. Måste säga att Vigge är snäppet vassare även ifall hans syster är freshare än honom. Kolla bara på denna bilden så kan man ju förstå.




Empa!

Jag känner mig redo att besvara dina funderingar kring det där med Aranäs. Just det där med bilderna i cafeterian eller i trappan "chillandes" kan man lätt tro att Rab har myntat. Men det visar sig att går man tillbaka, långt tillbaka visar det sig att det är en av dom riktigt stora som myntat hela den grejjen. Rab lärde sig av Ögat som i sin tur lärde sig av Densa som i sin tur lärde sig av den ökände Pappa Håkan. När Håkan var i den kritiska åldern (16-18 års åldern) försökte han hitta sig själv. Ena dagen mongobrillz andra dagen loafers med stora knäppen. Han funderade var dag på vem han var. Därav den slappa looken man ser hos många ungdomar. Varför man tar bilder är ju bara den nya hysterin gällande Facebook. Man tänker så "tar jag kort på Leffe å taggar honom så kommer han tagga mig nästa gång han har med sin kamera" Så det med bildtagandet har kommit på senare år.

"Trendsättaren"





Kunde inte hålla mig. Empa fick med en Jofa!

T to the O to the B.

Kiss


Vem faaaan vet??

Slinker in en sväng och skriver av mig lite. Läsarna jublar antagligen högt......naaaaaaaaaat!!!

Filmerna duggar tätt i cybervärlden den ena bättre än den andra. Slumdog millionaire är den senaste i raden av succeer ( sjukt ord ). Med en liten touch av Blood Diamond förbluffar den tittarna med sina spännande vändingar och utmärkta skådespelarprestationer. 9 av 10 bananer. Tid för att kolla på film har jag egentligen inte men så är pluggmotivationen lika med noll också. Fittihelsikke för att sätta sig och läsa om massa skit som inte är det minsta intressant. Men vem fan bryr sig egentligen. Det lööööser sig, som min gode vän Zlatan brukar säga.

Det som idag, som så många andra gånger förgyllde min dag var aftonbladet. Med sina otroligt roliga rubriker. Jag ger här ett smakprov:

Elizabeth ville att jag skulle ta ner en flicka till - Joseph Fritzls taktik i rätten. Att skuldbelägga dottern som han våldtog 3000 gånger...

3000 gånger tänker ni, det är ju inget mot vad Jojje har varit med om. Och han får fan inte komma till rättegång för det. Men har man spelat OS så har man ju vissa privilegier....

Det är en sak jag länge gått och funderat över. I Kungsbacka finns två val när det gäller gymnasium. Lindälv - för alla som tror att dom är det där lilla extra. Aranäs - för alla som gillar musik, skolk och som har tänkt tillbringa hela sitt liv i Kungsbacka. (Jojjes val, Lindälv, kan ju diskuteras). Men åter till det jag funderat över. Om man går på Aranäs, är det då ett måste att ta bilder på sig själv när man sitter och hänger? Gärna under en håltimma, med lite halvslitna kläder och med blicken lite lätt riktad mot taket. Trapporna är också ett utmärkt ställe, armen lätt hängande över vänster knä och bära glasögon. Eller i cafeterian, med två bak under läppen, tatuerat F-U-C-K Y-O-U på fingrarna och en röd hoodtröja med texten, Tack för betyget, vi vet var ni bor. Man glömmer aldrig en KK (klasskamrat) är också gångbart. Vad fan e det med folk? Tobbe hit me back nu för fan......

Dagens citat går till Jensa. Det är senast jag var hemma, vi satt och lirade poker och alla hade fått i sig ett par kalla då Jens fäller den avgörande kommentaren:

Asså ni kanske inte ser det på grund av bordet, men jag sitter faktiskt i rullstol...

Veckans låttips M.I.A - Paper Planes



Jag gick till min doktor. "Doktorn, varje morgon när jag stiger upp och tittar mig i spegeln, känns det som jag måste kräkas. Vad är det för fel på mig?" Han sa: "Jag vet inte, men din syn är perfekt!" Ungefär så het är jag bland kvinnorna just nu...

eM Ve Hå // EMPZORZ

Bareeeesi!

Mr.Olskroken bjöd på 2009 års bästa förfest hittills enligt en omröstning i tidningen Metro. (Jojjes favorittidning den e ju gratis) Den innhöll det mesta, en glad Jojje, förbannat god mat och en del lek. Skeptisk var jag som vanligt när någon kläckte den lysande idén att vi skulle köra Pictionary. Alla fick skriva 3 valfria saker och sedan delades vi in i lag. Jag var som sagt skeptisk men det blev många härliga skratt. Det slutade till och med att jag agerade lekledare. Vi förflyttade oss efter det till Jojjes "nöt" rum där både dator och Sing Star finns. Gunn å Lundberg var inte sena på Sing Star och vägrade låna ut mickarna till oss andra. Efter si sådär 7 låtar och 7 klara vinster för Fedde så brast det för Gunnerz. "Fan finns det ingen jävla Hip-Hop!!!!???? "Så jävla dåliga låtar" Det var även kul vid middagen då Jojje hade preparerat Gunns glutenfria bröd med just gluten. Ojojoj vi kom fram till att dom där "glutenskämtena" tröttnar man aldrig på.

Tro det eller ej men det är dags för ännu en tävling!!!
Glad vinnare i den förra tävlingen var ju som sagt Vigge Shitholes. Jag måste bara klargöra en sak när det gäller priserna i mina tävlingar. Sex ingår ej! Vigge blev ganska besviken och jag är ledsen om jag har varit oklar. Tro mig Vigge, jag är inte rätt man å stjäla din munk. Du förtjänar bättre!
Priset i kommande tävling är en mysig filmkväll med mig i vårat lilla biorum. Filmerna är Patrik 1.5 och Bolt. Jag står för tillbehöret och du för sällskapet.
Nu till tävlandet. Precis som förra tävlingen är det tre bilder och du ska välja den som tilltalar dig mest.

"Mingelbilder på mig och Empa"

  
1) Lojt sexiga.                    2) Busfrön.                       3) Ööh Dompa!


Sådär då var det bara att rösta. Vinnaren presenteras på fredag/lördag senast söndag dag så håll utkik!

Imorgon är det CL och chansen att man blir lite rikare finns!

Ta väl hand om er.

"Rädda Scan döda en Vegan"

Kiss Tob

MR. Olskroken himself

Jag har inte bloggat på ett tag och kommer nog inte göra det efter det här inlägget heller. Vi har snuskigt mkt i skolan nu så den tar överhand. Men anledningen till att jag idag slänger ihop ett inlägg är att en av våra CREW fyller år. Vi har en oskriven regel som säger att, fyller någon år, då ska han ha en hyllning. (inte för att Jojje hyllade mig förra året, eller året innan det, men han har aldrig varit så mkt för regler den där mannen)

Jag ska som hyllning lista upp några saker som Jojje har lärt mig. Jag kommer antagligen ha med mig dom hela livet ut och använda dom flitigt i diverse situationer.

1. Hur man på bästa sätt avleder en kvinna som raggar på en på krogen...
Man ska stå i baren. Lätt framåtlutad. Kreditkortet i handen. Vifta gärna lite med det så att kvinnorna verkligen tänker, viiiiilken jävla idiot. När dom sen tar kontakt ska du fälla den avgörande kommentaren. Tjejen frågar - Vad dricker du idag? Det givna svaret är - Vad huset har! Då går du garanterat hem ensam och slipper oroa dig för kärleksbekymmer.

2. Att så snabbt som möjligt spela bort 500 kr på internetpoker...
Man ska börja med att vara väldigt oseriös. Redskapet här, är den berömda SvenskaSpel. Där pengar kan förvandlas till guld, eller som i jojjes fall till sand. Man ska sätta in 500 kr, le lite lätt mot alla polare som sitter runt och säga - Kolla här hur snabbt jag kan spela bort 500 kr. Man sätter sig på ett Omaha bord med hela stacken. Om allt går som planerat kan man 3 minuter senare le mot sina polare och säga, vad va det jag sa.

3. Aldrig gå ut "in public" med att man lyssnar på radio...
Att man lyssnar på radio 10 timmar om dygnet är inget hinder. Utan när polarna frågar - Lyssnar du på radio? Då måste man vara bestämd. - Radio NEJ FÖR FAN, dom spelar ju samma låtar hela tiden. Och absolut inte sånn musik som jag gillar. Har man i detta fall Pokerface med Lady Gaga som ringsignal ska detta döljas på bästa sätt. När man senare ska berätta vad man själv lyssnar på så säg: Australiensisk underground, ibland svensk hip hip och system of a down. Då är man hemma och huvudfiguren i gänget.

4. Använda sig av POWER-bajsning...
Här är nyckeln att kunna hålla sig så länge som möjligt. Man får absolut inte gå på toaletten när man känner att det är dags. Då har man 70 % kvar att ge som Peter Bengtström alltid sa. Håll dig tills prärie hundarna är halvvägs ner i byxorna. Då sätter man sig på toaletten. Snabbt som fan tömmer man sin anal, torkar sig, och är redo för nästa äventyr.

Det här är ju givetvis inte de enda sakerna Jojje har lärt mig genom åren. Men jag samlade en liten godispåse som ni publiken fick ta del av. Hoppas ni kan använda er av tipsen IRL

// Kärt barn har många namn. Jag heter Emil, bara Emil.....  


Lycklig idiot!

Som ni alla märker är det jag som underhåller denna blogg för tillfället. Jag kontaktade min gode vän Emil å undrande som jag var ställde jag frågan. "Varför bloggar du inte gubbi?" Vad blev svaret? Jag har så jäfla mycket fäster med minna student polarfe såw jag hinner inte. Jaja tänkte jag. Han har aldrig varit en man man kan hålla i koppel så det får väl gå.

Familjen Johansson/Iversen har införskaffat i en så kallad "cross trainer" Tv shop typ "Den går på väggarna, den tar allt vid kanterna, den gör som man säger på REN göteborgska "soprent i kröken" Antagligen något liknande det lurade Mallan å Lars att införskaffa denna träningsmaskin. Menmen disco-gymmare som man har gått å blivit på äldre dar så kommer väl jag nyttja den maskinen jag med. Ögat sa "fan du svettas efter 4 minuter" Helt crazy!

Btw fick jag en väckarklocka av Ögat idag. Riktigt fin kille den där. Ganska välbehövligt med tanke på att inte ens vaknar av ett brandalarm. I och för sig, hjälper då en väckarklocka?

Tro det eller ej men snåljäveln Jojje ska hoosta förfest imorgon och till råga på allt bjuder han på mat! Sjukt! Nästan dags å gå å köpa sig en triss. Det blir mina vänner första (och troligtvis sista) förfesten som Jojje hoostar. Visst han har haft några små nån gång men inget riktigt som denna.

Jag blev även bjuden på en annan festlighet idag. Alltid trevligt å gå på fest! Är ju inte så ofta nu för tiden.


Denna killen är en fest!




Pussåkräm /Teabag Toob



Efter regn kommer solsken?

Idag steg jag för en gångs skull upp i tid. Känner mig riktigt duktig! Imorgon ska jag å lille Munk köra breakfast hemma hos mig. Kan bli riktigt mysigt.

Nu börjar det gå riktigt illa! Jag har fan köpt samma dojjor som Jojje himself. Vi uttnyttjade Shitty Mails förmåner och på mina fötter sitter numera ett par schletna converse. Han e farlig att umgås med den killen asså.
På fredag fyller våran kära kamrat år! 21 vårar på nacken har han mäktat med. Som Danny sa "Lever Johan längre än till sin 19 års dag är allt utöver det en ren bonus" Han har fan inte fel! Jojje lever ett väldigt osunt liv. Förhoppningsvis bjuder den snåle jäveln på något gött att äta å en liten förfest men det kan man verkligen inte räkna med. Vi kom i och för sig på att en utgång känns jävligt avlägsen. Det är fan inte kul! Kanske blir en bridgekväll med Teerns. Haha hade varit riktigt soft!

Sälen börjar närma sig med stormsteg och man kan inte vara annat än förväntansfull. Det blir ett riktigt fint gäng som åker upp!

Veckans kille är inte helt otippat födelsedagsbarnet.



sötnos?


En vits...

Vad är det för skillnad på en BMW och en snigel?.......................


Slemmet sitter på insidan på BMWn.

höhö.


Kiss Tob aka Yoda.

If I should stay

Fan tveksamt om jag någonsin varit så här bakfull. Denna dag är hittills ett rent jävla helvete! Fotboll kan vara topp 3 tråkigaste sakerna som finns för tillfället. Så sjukt jävla pisstråkigt! Jag kan inte minnas att min rygg har smärtat så mycket innan. Hopplöst! Om du är sugen på att massera så kontakta mig.

Igår var vi på Åby och spelade bort några hunkor. Jävla gött ställe asså. Vi ställdes oss på parkett å vrålade ut våran glädje när dom levande hamburgarna korsade mållinjen. Riktigt rolig underhållning lite dyrt kanske. På kvällen var det burgare hos Otta med en liten utgång efter det. En person har blivit mindre i mina ögon. Kul att höra från någon annan.

Ni får inte glömma att besöka Robbans blogg. www.imimersmun.blogg.se Riktigt gött hak!

Nu till vinnare av tävlingen "Vad passar jag i"? 
Flest röster fick inte helt oväntat Rudi Völler.



Jag slopade regeln om att ifall du var kvinna så hade du större chans att vinna. Tyckte inte det kändes Fair!

Gratulerar till dig Viktor "Vigge Skithielm, Vigge Rövhålsbög, Vigge Shitholes" Strahl.
Lotten föll på dig! Imorgon klockan 19.45 är det fika på Café Karma. Kan du inte närvara så vinner någon annan det åtråvärda priset.

Nu ska jag fortsätta min självömkan nere i min stora varma säng.

Ha de gött

RSS 2.0