Tjäääna

Nu va det otroligt, jävla as längesen jag drog iväg ett såkallat "inlägg". Så jag tänkte det kanske var dags igen. Men när jag sitter här på gammalt maner känns huvudet faktiskt galet tomt. Vilket jag tror till stor del beror på Olskrokensfedhas crews livssituation. Halvön där solen alltid lös har plötsligt förändrats till en plats där folk jobbar och går ut i Kungsbacka helg efter helg. Va fan hände, är väl frågan alla ställer sig? Jo, vi drog till EM. Plötsligt insåg vi att livets höjdpunkt var över och dom kommande 50 åren bara skulle bli ett långt lidande. Det gjorde kanske inte saken bättre att folks semester var förbrukad för detta året och plånböckernas innehåll började sina. Förutom Pöndarns som han hittade en dag innan vi skulle åka hem. Men det är en annan historia som jag inte tänker berätta här. Whats happens in Vegas stays in Vegas, som ViggeVegas (också kallad viggeshittholes) brukar säga.

När jag tänker efter så är väl egentligen den ända som trivs med sitt liv nu just det ökände Lundberg som nu också går under smeknamnet KM. Detta är också kanske till er läsares stora besvikelse också en hemlighet varför han kallas just KM. En hemlighet som säkert 99% av våran bekantskapskrets vet om. Men det känns ändå opassande att dra upp det här. Då tänker kanske ni som läser va gör den där Lundberg för sjuka saker som till och med är för sjuka för att ta upp på olskrokensfedha som i vanliga fall inte snålar "sjukheterna". Ja ni, ni skulle bara veta, ni skulle bara veta.

Tobbe jobbar kvar på sitt älskade hydro. Jag känner ingen person som ser fram lika mycket att gå till jobbet som Tobias. Eller jo föresten, Jens. Den största jobb-horan i södra Sverige, grattis. Men han verkar gilla det. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra hur roliga dom dagliga rökpauserna är och då ska vi inte tala om kick-offen på Liseberg, fan va ball. Tobbe har också till slut fått upp ögonen för Guds gåva nummer 5 till människan, OTH - One Three Hill. Sen har vi Olskroken himself, the one and only Jojje Sjöberg. Han vaknar precis som vi andra med ”ta mig långt här ifrån” ytterst på tungan. Även ifall det kan bli väldigt svårt att flytta ifrån Haniey, Daniey och Kickiey så är han ruggigt sugen på att hitta en ”lya” att bosätta sig i.

Dagens citat signerat Carl Varvinge lyder - (till Jonte Lund på mingel)
- Fan é du från Stockholm? (med en härlig stockholmsk accent)
- Nä vadådå?
- När du såg bara så schööön ut (med en härlig stockholmsk accent)

Dagens bilder va nästan lika självklara som citatet




Varför får inte min katt ligga när IKEA:s katalog?

Varför får jag inte färga håret när Eric Cantona?

Varför får inte jag dricka mjölk, när Cameron Diaz?

Varför får inte jag gå när jerry springer?

Vill du föda ett barn som har vattenskalle? Ja, jättegärna.

Det får avsluta dagens inlägg som till slut blev en bit.

Thanks // mr. empfejzzzz

RSS 2.0