Då var det dags!

Oj, vart ska jag börja?

I dagens inlägg kommer det att startas en spännande tävling. Den är lite egocentrisk men wtf Hate it or Love it.

Helgen kanske.. Det var en bra helg förutom att arbetet kallade. Lyckades ändå klämma in en liten utgång på lördag kväll. Förfesten hooostades av Hamid af Persien. Killlen satt å skröt om att ingen kunde dricka mer bärs än honom. Några timmar senare visade det sig att det var en ren å skär lögn. Tanken var att vi skulle åka in till Götlaborg å överraska våran kära fotbollstränare. Han var dock hemma hos sin far så det fick bli allas vårat kära Kungsbacka. Kanske lika bra med tanke på vädret. Kvällen var trevlig och avslutades med att Angi likt en rabies smittad hund jagade mig i Badhusparken. Hon var ute efter mig! Å då menar jag inte på "det" sättet. Hon var ute efter mitt liv. Jag lyckades övermanna henne när hon attackerade mig bakifrån. Hon flög ner på marken å jag mölade henne tills snön sprutade genom öron och näsa. Hon såg ut som en liten snögubbe när jag var klar med henne.

Saker å ting går i stöpet mest hela tiden. Jag hade räknat bort min käre morbror och "Rusk" när jag igår fick ett väldigt uppiggande samtal. Saker å ting börjar verkligen hända och det ser ljust ut. Frågan är bara hur länge det är så?
Istället blir väl utlandsresan då jag ska "växa som människa" (lol) att avboka. Men men det jobbet är fan once in a lifetime.

Imorgon fyller Mallan år. Glöm inte å gratta!

Nu till tävlingen. Den heter kort å gott "Vad passar jag i" Tävlingen går till såhär:
Du röstar på ett alternativ (du har icke större chans att vinna ju fler gånger du röstar)
Vinnaren presenteras på söndag. (är du kvinna har du naturligtvis större chans att vinna)
Vad är då priset?
Du vinner en fika/dejt med mig i egen hög person. Stället är Café Karma å självklart bjuder jag.
Här kommer då alternativen.


   
1) Rudi Völler         2) Alexi Lalas          3) Tolvan


  


Sådär då e de bara å rösta.

Vill även passa på att hylla Vigge "Nedschmittad" Shittholes.
När någon skriver så vänligt som han skrev om min käre medaktör Swamp så blir jag glad.

Låttips:
James Morrison - You make it real


Kärlek. Your's truly Tobias Johansson..

Nakenchock.....(fan vad det ser konstigt ut, stavas det verkligen så?)

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag förs framåt av kraftiga vindar......

Kom precis hem från en fem timmar lång föreläsning. Jag skojar inte när jag säger att ögonlocken är som fastklistrade i underkant. Jag orkar inte ens titta så jag skriver helt utan att se tangentbordet. Felstavningar kan alltså vara möjliga. Grunden till att jag idag klockan 2 på dagen är helt slut är följande. Eftermiddagen igår förgylldes med min nya serie The mentalist. Trevlig serie som enligt mig bör ses. Jag va ganska sliten redan då men tänkte att jag ska fan hålla mig. Jag ska inte somna, så att jag kan gå och lägga mig relativt tidigt. När klockan slår 9 når jag toppen. Trött som en dungus tänker jag att en powernapp på 10 minuter kan väl inte spela någon roll. Men vilken roll den till slut spelade. Antagligen den powernapp med mest power jag någonsin tagit. Jag vaknar efter 10 minuter, klockan tickar, den blir 10, 12, 2 och 4. Jag känner inte en tillstymmelse av trötthet och med uppgivenhet i blicken lägger jag mig i sängen för att försöka sova. Vilket givetvis inte är möjligt. Jag slår på Patrick 1,5 på min LT (laptop) ( väldigt nödvändigt att jag skrev förkortningen när jag sedan skrev vad det betydde inom parentes). Men jag skriver i förebyggande syfte. Så nästa gång ni ser förkortningen LT kan ni ju kanske koppla det. Men nog om det. Patrick 1,5 rullade och jag tänkte se 10 minuter. Bara för att checka om den va ngt att ha. Det slutade med att jag en och en halv timma senare fortfarande ligger vaken i sängen och ser eftertexterna rulla. Klockan närmar sig 6 och ångesten är total. Föreläsning klockan 9. Om tre timmar. Kors i taket (med stora armrörelser). Sista gången jag tittar på klockan är den halv sju. Alarmet ringer om 2 timmar, strålande. Jag somnar till och 2 timmar senare ringer mycket riktigt alarmet. Dom 2 timmarna kändes som 1 minut. Den första tanken som slår mig, INTE EN CHANS! Jag orkar aldrig upp. Men jag tog mig i kragen och pallrade mig upp och vidare till skolan. Så spenderar Emil sitt liv här i Halmstad, glamoröst? Absolut!

Min nya hobby, KING.com. En hemsida med diverse spel och funktioner. 20 raka backgammon parti igår och yatzy på det. Fast i träsket, jajjamen. Kom in och utmana mig om ni vågar....

Min kontaktannons ligger fortfarande uppe och alla förslag är välkomna. Jag har hittills inte fått något jag kan utnyttja även ifall det var ruggigt nära att jag tackade ja till Alfo:s alla hjärtans dag massage. För att återgå till just alla hjärtans dag så var det kanske den mest ruttna valentines day i mitt liv. Inte alls för de tidigare har varit något att skryta med men den här tog faktiskt priset. Förfesten var dock som alltid trevlig. Några i klassen träffades över en flaska sprit och spelade ölspel. Kåren blev vårat första mål. Hjärtslaget med diverse festligheter. När vi kommer dit inser att vi är dom enda, och då menar jag dom enda, som inte har sin "programoverall" på sig. O härre jäfvlar va första tanken. Men vi ger det en chans. 250 kilo kärlek skulle ju trotts allt uppträda. Vi flyter runt och känner oss mer och mer misslyckade. Inte ens naken (låt av 250 kilo kärlek) som i vanliga fall kan pigga upp ett kadaver, gjorde mig glad. Så vi drog oss in mot schtan. Morfars och deras gemytliga miljö och trevliga dansgolv tänkte vi. Tänkte vi. Innan vi står längst fram i kön och vakten drar den traditionella: Leg tack! Absolut säger jag och lassar fram mitt leg (med min stenhårda bild). Tyvärr det är 21. Skojjar du bögjävel tänkte jag och drog ett djupt andetag. Lugnt och sansat klev jag ur kön för att se alla bakom stå och stirra hånande. Det enda som förgyllde den här kvällen va 2 snabba keso på gula måsen. Hemfärden från stan till bolmens på cykel, var inte de roligaste 5 minuternaitt liv.

Som jag tidigare 22 gånger skrivit ska jag till Viggeshittholes imån. Lan-tröjorna har anlänt och fasiken va roligt det ska bli. Åker jag hem med mindre än 1 milj på kontot på måndag är jag ruskigt besviken.

På radion spelas Johnny Cash, nån sa fan va hon e fräsch, Tobbe Johansson e min ängel, men man har väl ingen sportslig där, och företen är han redan kär, det har jag hört från säkra källor....

Ett tv-program som kan rekomenderas är RAW. Standup när den är som bäst. Trångt, publiken sitter nära scen och framförallt dom dricker bärs, så det ska va. En serie som också ska läggas till reperoaren är Kenny vs spenny (rekomenderad av sockerpappa). (att använda rekommnderas med så tätt mellanrum känns inte alls bra)

Om jag inte klarar av, det jag tror du kommer svara. Om du bara ger dig av, utan att jag fått förklara.......

Jag kan skriva en A4 här i bloggen som om det vore godis. Men när det kommer till skolarbete kan det ta timmar att bara få fram en rad. Måste ha med tyngdlagen att göra....

Peace and love, love and hate // Empminator aka killen som gud glömde

   

Nupprisch?

En självgod, smal man med otroligt dåligt pigment. Mäter 182 centimeter, 42:or där nere och oftast för stora kläder. Lång näsa, större öron än Empa, ovårdat skägg, tatueringar lite överallt och en bröstkorg som viker sig inåt. Pengar har jag till viss del men räkna inte med att jag kommer spendera dom på dig. Vad är humor? Kiss å bajs typ? Vad gillar jag då? Hmm inte en jävla aning. Har faktiskt inga intressen.


Söker kvinna eller kanske man? Har aldrig testat. (bara nästan)





Är jag ett kap?

Jobb, jobb, jobb! Fan vad det är kul med jobb. Helgen är ledig. Vad ska Tobias göra? Det blir en lugn kväll med J å J.
Valentines day? Den spenderas med kärleken. Jag har i och för sig frågat mig själv "vad ska jag med en kvinna till"?
Jag lever ju redan med kvinnan i mitt liv. Finns det verkligen rum för en till?

Jag fick en smärre chock idag. Jag sitter på toa och gör det stora samtidigt som jag pratar med J i telefonen. Efter en stund är jag klar. Kollar på klockan å inser att jag har 1.5 timmar kvar på jobbet. Fuck!
När jag kommer ut från toan ser jag en tant liggandes mitt på golvet! Va fan! Det visar sig att tanten har halkat på en bit banan som låg på golvet. Vem hade då ätit den? Med ett hjärta av is kan jag inte hålla mig för skratt. Vissa tycker nog att jag är dum i huvudet men va fan man måste ju se ironin i det hela. Den klassiska bananen. Ambulansen tog bara en timme på sig. Otippat! Den stackars tanten hade redan knäprotes i det andra knät + att hon hade dåligt skelett så jag tyckte verkligen synd om henne. Gullig som jag är tog jag hand om henne och höll henne sällskap.

Världens finaste landgång ligger å väntar på att bli uppäten å jag känner att det e något jag gärna löser.

"Jag ville ha dig å tro att allt du önskar kan du få"


                                                                                                                                                                                                                                                                                              
 



Pussiluss Tob.
                                                                     


Ensam student söker...

En tråkig, ovältränad kille med gröna ögon. Ca 187 lång, skostorlek 45 och ganska taskig klädsmak. Risigt utseende med halvlångt hår och stora öron. Hypersensitiva bröstvårtor och inget hår på bröstet. Inget sinne för humor och har inte gott om pengar. Inget jobb och pluggar till något han inte ens vet hur det stavas. Gillar datorer och spel.

Söker kvinna.....



Ja. Nu när alla hjärtans dag nalkas kan man inte undvika att ångestkänslorna kommer krypande. Men jag tänkte att med dagens kontaktannons, slippa spendera "valentines day" ensam. Kommer antagligen fungera jätte-bra. 

Idag har jag spenderat hela dagen i biblioteket. En ganska tråkig historia då vi har arbetat på vårat projektarbete i systemutveckling. Men som en liten avslutning för utfört arbete så bestämde vi oss för att gå och se på handboll. Drott - Hammarby stod på agendan. Kvällens profil var givetvis Staffan Olsson men också Bengan Johansson på läktaren höjde stämningen avsevärt. Varje gång jag ser Staffan kommer jag att tänka på våran EM-tripp. När vi vandrar i "Sverige-tåget" upp mot stadion där Sverige ska möta Ryssland i sista gruppspelsmatchen. I vimlet av alla svenskar uppenbarar sig allas våran Staffan Olsson och Tobbe kan bara inte hålla sig. Han måste bara fram och fråga Staffan vad han egentligen tycker om vår tids största handbollsstjärna Danny Augustsson. Svaret är bara formalia men det ögonblicket glömmer jag aldrig. Den stora anledningen till att vi egentligen gick på handboll idag är att en klasskamrat spelar just i Drott. Han är ingen liten bit. I size med mig ungefär. Men det är först när han kommer ut på plan, inser man hur stora handbollsspelare egentligen är. Han förvandlas till David (David och Goliat). Ifs var HIF:s linjespelare ett monster men jag tror till och med självaste Barud hade sett liten ut, i jämförelse. (på tal om ingenting)

På onsdag bär det av mot Viktor "shittholes" Strahl. Som jag i tidigare inlägg nämnt ska det spelas en hel del poker. Vi har också tryckt upp lan-hoods med vårat klannamn. FML kändes passande vilket står för Fuck My Life. Hoodsen kommer sitta på 24/7 och tomma red-bulls ska radas i massor. Jag ska också se till att vinna Sverigerankingen var jag nu ligger på en hedersvärd 4e plats. Vinnaren tar ett Unibet Open paket vilket kan ge mig en stunds glädje.

Om man är född bland proletärer, och gör narkotika affärer. Om man är redan en gång straffad, så är det lätt att man blir haffad, till och från.

Hey baby when we are together, doing things, that we love. Every time you´re near I feel like I´m in heaven, feeling high....

Tackar och bockar, ses i himmelen som Helge en gång sa....

// Empflaisch aka Glennartz största fan (efter Joakim Erikson)
    
 


Marc

Hej mina vänner!
Det var längesedan jag njöt av ett extas så som jag njuter av det extas som spritter genom min kropp.
5 dagar tog det för Peter Lemarc Live på Nalen att bli klar. Det var det faaaa-aaan värt! Tårarna är inte långt ifrån asså.
Jag e inte den som lipar i första taget men nu e de nära. Eller fan krydd. Jag ryser i alla fall. 12 år har den mannen inte stått på scen på. Så går han upp å bara glänser. Så gött!

Jag tänkte skriva ett långt å härligt inlägg men inser att orken tryter.
Ledsen men jag gottgör dom trogna.


"Kärlek är som en slak penis.... Meningslös"


Tob

Ecuador....

Dame tu mano,
y venga conmigo.
Vamonos al viaje para,
buscarlos,
sonidos magicos,
ECUADOR!

Tänk att få sätta sin fot i Ecuador. Det kanske mest arabsmittade landet i hela världen. Ecuador är uppskoven till de mest ödestigna sjukdomar som drabbat våran planet kallad jorden. Sars uppfanns tydligen långt in i Ecuadors grottor. Det var även här GASH första gången påträffades. Men det är bara petitesser.

Min sjudom har lagt sig. Jag är otroligt nog, nästan frille. Tog för fan bara några dagar. Måste vara nytt rekord. Så då fick man fira fredagen med mårten gås á la 2. Först en utsökt tacobuffé´. Halmstadstudenternas stora dröm. Frossa i mat till endast 40kr är ju like heaven. Svårt att ens komma undan billigare med Mac and cheeeeezze. Sen blev det förfest med ASP, för att senare än en gång göra entre på mårten. Ishinken var framdukad och fylld med diverse godsaker. Det var bara att välja och vraka mellan de väl kylda dryckerna. Första gången i mitt liv en utekväll inte kostar ett skit. Kändes inte alls bra. Men kvällen var väldigt trevlig. Vallda pojkarna gjorde oss också sällskap. Pöndarn körde den vanliga "knäppa upp de 4 översta knapparna på skjortan". Då tar det inte lång tid tills han har sitt på det torra. Ska tilläggas att han körde sin slitna H&M-look med en scarf lite slarvigt knuten runt halsen.

Att jag tillbringar lördagen framför TV:n helt ensam är en annan historia. En historia jag snabbt vill glömma. Melodifestivalen, melodifestivalen, melodifestivalen. Ångestattack efter ångestattack. En programledare jag har väldigt svårt för. En Carolin af Ugglas som jag om möjligt har ännu mer svårt för. Crapholes!!

TreTravHaxxors visade igen upp sin bristande kunskap och smackade in 5 rätt. Vilket gav en fin utdelning på 25 kronor. JIPIIE!

I fredags såg jag Walczak Wojtec (viggeshittholes polare) på Hemköp. Lika trevlig som vanligt. (för er som inte vet vem detta är, google är din vän)

Spotify var bara för bra för att vara sant. Vilket också visade sig stämma. När dom nu bantat bort stor del av sortimentet känns det inte alls lika kungligt.

Dagens bild går till Mr Jojjsson som idag tillbringar sin sista kväll i sälen. Bilden däremot är från studenten där vi fångat Jojje på en bild med 3 kvinnor som han tillbringade hela sin kväll med.

Han var helt okontaktbar har Tobbe yppat så här i efterhand. Ja du Johan. Vilka var dom 3 härliga kvinnorna som du "kunde ta en kula för"?




Lev väl // Swempo
-Även kallad Emil av dom som inte känner honom...

På tisda' på tisda' på tisda'

Jens Jirvén går numera under kategorin "löst folk" Det där med att en stor kuk i en fattig familj osv. det stämmer inte. Det kan faktiskt höja en hel familj. Både moraliskt och ekonomiskt. Titta bara på Ron Jeremy....




Jaaa-aa den bilden talar väl för sig själv?

Något extremt viktigt Mäster E glömde nämna var att vecka 16 gör 7-8 testosteron fyllda män Sälen jävligt osäker.
Jag lär inte ställa mig i backen en ända gång men det finns det andra som lär göra. Titta bara på Olskroken, Alfo å Gunnerz som i morgon bitti drar upp till Lindvallen. Enligt rykten har Gunnerz skrivit ut ett schema hur liftkortet i möjligast mån skall utnyttjas. Det sägs till och med att dom ska åka på söndag efter dom har checkat ur stugan. Sjuka!

Jag har väntat 4(!) jävla dagar på att Peter Lemarcs live konsert från Nalen i Stockholm ska bli klar på min jävla Torrent. Fan man kanske skulle bli datanerd trots allt.

Nä nu får det bannemej vara nog.

Citerar Jojje om lindvallen trippen.

"Får jag tag i en kvinna ska jag köra den mytonspunne "Lejonkungen"

Tobias..


En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj....

Jag vill börja med att tacka vår gäskrönikör för hans första inlägg. Eller vänta. Tacka för inlägget som aldrig kom. Så här ursäktar Jens sitt uteblivna inhopp.

-Emil alla ska väl få roa sig?
-Givetvis,men du har ju haft en hel del tid på dig.
-Emil, vi snackar ingen vanlig fest. Utan den hårdaste ballaste och mest sprutigaste festen i Sveriges historia. Här bifogar jag lite bilder som du kan lägga upp på bloggen...

  

Som alla kanske noterat har jag varit en sväng i ÅRE. Skidåkningen ska inte dras till några höjder pga isiga backar och lite snö. Men däremot after-skin och "utelivet" va riktigt bra. Ett live-band i klass med självaste gudarna På G gjorde draget enormt. Men som så många gånger förr, när man drar iväg på en såkallad suparresa får man nästkommade vecka ligga som ett kollie hemma med hög feber och en kraftig förkylning. Men det är det värt.

Direkt efter hemkomsten var det dags att dra in till GBG för att inviga anders underbara lya. Kvällen var rakt igenom väldigt trevlig. En blandning av Vallda people o Lindomme gangsters + Festeliten kunde inte bli misslyckat.

Kommande veckor kommer troligtvis att bli väldigt lugna. Jag ska upp till ViggeTheMottheFuckingShittholes om några veckor. Då blir det grind utav bara helvete. Försöka få ihop till hyran.

Dagens citat går till Anders Anäng när vi är på väg att gå in på nattklubben Kontiki:
-Jag jobbar här killar, jag går in bakvägen så fixar jag in er...

30 minuter senare står vi fortfarande i minus 3 och väntar på att få komma in, kul.

En sång till alla dom som inte hittat nån, att dela sin glädje och sorg med.

Tack för mig Haj! ChezzzzzeEMPA




RSS 2.0