E Jonny the rocker?

Folk har sparkat på mig, dömt ut mig, ja till och med skrattat åt mig men nu ska dom få fan för det.
Mannen, killen, ciggen is back!! Gnugga dig i ögonen, nyp dig i armen, spela lite fickpingis. Det är sant! Jag har länge varit sugen men jag är en man som har svårt att förmedla känslor. Som Emil alltid säger "Det gäller att förmedla en känsla" Jeans upprepar vecka efter vecka "Vi lever ett jävla superstar liv" På något sätt stämmer det in. Golf på dagarna, Mingel på kvällarna och hip-hop på nätterna. Ni hörde rätt! Golf! Sånt jävla extas när man står på första tee på Gräppås gemytliga 18håls bana. Det har redan talats om en golfresa. Vart ska man åka? Spain typ.. En fråga till. Lirar Viggeshitholes golf? 

Vad händer då i mitt liv annars? Jag har en jävla kvinna som varje man bara drömmer om. De e sant. Ett jävla geni. Ni som inte känner henne så säger denna bilden allt.


           

Fräjosh or what?

Annars är det timmarna på "macken som Gud glömde" som förgyller tiden då jag inte jagar Peter Sandström på Gräppås eller spenderar tid men denna vackra kvinna.


Har ni aldrig sett en praktikant förut??


Kom bara på en grej nu. Har någon lyssnat på Basshunters nya album? Empa, har du?


Snart kommer Empa upp till Schtekarhalvön å då jävlar! Kanske han tar med sig Mariette? Hon bor ju i Halmstad.


För allt i världen så får man ju inte missa Vem kan slå Filip & Fredrik imorgon det brukar ju bli succé. Kollade på Roast på Berns igår å jag måste påstå att det kan komma å bli en favorit. Sjukt kul när Fredrik plockade upp brevet som Filip hade skrivit. För er som inte har sett det så finns det att hitta på Kanal5.se (smygreklam) Kan bli riktigt nice med Herngren som programledare. All heder åt Oldsberg men han hör hemma "På spåret" asg*



Ja men tack för mig och på återseende.


http://youtube.com/watch?v=b42loSDCWvc


Visst e det härligt?


Bless you all.

Tobbiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas



Back in town...

Kikade idag in på våran beryktade blogg. Jag känner mig personligt ansvarig för att den hålls vid liv. Inte alls bra att senaste inlägget var skrivet för evigheter sedan. Så vidare till våran statistik. Där jag insåg att ända sedan senaste inlägget skrevs, vilket var sjukt längesedan, har vi en besökare om dagen. Tänkte lite, vem faaaaaaaaaan e den människan? Kom till slut fram till att det måste vara en hemlig beundrare till mig.

I mitt huvud just nu finns bara en sak. Eller kanske två. Las Vegas och Love Generator. Jag ska börja med det förstnämnda. Alltså Las "allas dröm" Vegas. Jo det är sant. Vi ska dit. E ju ifs inte bokat än men den 18-22 nov ska det bokas hemma hos allas våran viggeshittholes. De va tänkt att vi skulle stanna 21 nätter och bara froda i alla djävulens specialiteter. Ska bli ruggigt kul fyyyyyyyyfan!

Så till våran Love Generator. Ett projekt som vi håller på med i skolan. Jag och Patrik ska alltså tillverka en såkallad Love Generator. För er som undrar vad det är för något kan jag bara hänvisa till MTV. Skriv in 2 namn, så får ni upp en procentsats av hur bra ni passar tillsammans. Vi ska alltså programmera en sådan vilket har visats sig inte vara det allra enklaste. Vi är från början inga hackers och det är faktiskt riktigt svårt.

Känner spontant att blogga är en färskvara. Har liksom tappat flowet från förr men tror det kommer med tiden. Ni fick iaf en liten uppdatering från mitt liv, vilket jag hoppas gladde någon.

Tack du, hej du!!

Emil

RSS 2.0